Angela Similea revine în muzică la 76 de ani! Va colabora cu un artist renumit

Ultima actualizare:

Vești bune despre Angela Similea, diva muzicii românești, care pe 9 iulie împlinește 76 de ani. Solista nu doar că arată cu 20 de ani mai tânără, ci este și plină de energie. Artista se pregătește să revină în muzică la toamnă, dar, până atunci, își va aniversa ziua de naștere alături de fiul său și de familia acestuia, în America.

Angelea Similea este pregătită de lansarea unui nou album
Angelea Similea este pregătită de lansarea unui nou album

După ce în anul 2019 a avut parte de un eveniment grandios și a lansat două albume „Să ne reamintim” şi „Trăiesc”, semnate de renumitul compozitor Marius Ţeicu, Angela Similea își dorește noi proiecte, așa cum și fanii așteaptă cu nerăbdare noi melodii din partea interpretei.

Citește și: Cum arată Angela Similea la 75 de ani 

Astfel că avem o veste bună pentru fanii care așteptau să o vadă în nou pe scenă! La toamnă, Angela Similea revine în muzică, urmând să între în studioul de înregistrări al lui Ovidiu Komornyik (53 de ani), scrie Fanatik.ro.

Cei doi au mai lucrat împreuna în trecut și au realizat câteva piese pentru un album. Ovidiu Komornyik și Angela Similea au devenit foarte buni prieteni și au conținut să colaboreze.

Angela Similea și Ovidiu Komornyik au continuat să lucreze împreună și chiar au înregistrat împreună cu mai mulți soliști o melodie dedicată refugiaților din Ucraina. Această se numește „Nu omorâți iubirea (cântec pentru pace)".

În afară de Angela, pentru melodie au mai fost cooptați și Dida Drăgan, Mirabela Dauer, Monica Anghel, Silvia Dumitrescu, Adrian Daminescu, Marcel Pavel, Daniel Iordăchioaie, Ovidiu Komornyik, Florin Mureșan, Radu Palanița (câştigător al emisiunii-concurs „Românii au talent" 2020) și micuța Bianca Drăgănescu. Piesa a fost compusă, muzică și text de către Ovidiu Komornyik.

Vezi și: Motivul pentru care Angela Similea refuză orice invitație de a apărea pe scenă

Angela Similea va sărbători în America împlinirea a 76 de ani 

Până la evenimentul din toamnă, artista își va petrece vara alături de fiul său, Sorin Hilgen, și de nepoți, care i-au simțit lipsa și nu i-au putut fi aproape din cauza restricțiilor impuse de autorități în contextul pandemiei de coronavirus. 

Angela Similea va avea parte, anul acesta, de o aniversare deosebită, deoarece va împlini 76 de ani în America, anunță casă de discuri Electrecord care va colabora cu solistă și probabil îi va scoate pe piață noul material discografic.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net