Moment emoționant pentru Angela Similea! Ce surpriză a primit vedeta de la fiul ei

În timpul pandemiei cu virusul Sars-Cov-2, Angela Similea a menționat că duce dorul fiului său, Sorin Hilgen, care s-a stabilit în Statele Unite, dar și a concertelor. 

image

Artista s-a retras în București, unde stă singură, în apartamentul unor prieteni, după ce soțul ei, Victor Surdu, a decedat. Înainte, aceasta se bucure de o vilă din comuna Belciugatele, dar pe care a încercat în nenumărate rânduri să-l vândă. Ajungând să vândă imobilul cu doar 450.000 de euro. Înainte de începerea pandemiei, artista își petrecerea vacanțele la fiul său, Sorin Hilgen, care locuiește în Statele Unite.

Angela Similea, alături de fiul ei

Într-o postare publicată pe contul de Facebook al vedetei, Angela Similea a transmis dorul pe care aceasta îl poartă pentru fiecare persoană dragă din viața ei, transmițându-le toate urările de bine. 

”Sper că sunteți sănătoși și atenți la tot ce înseamnă această pandemie! Vă mărturisesc că îmi este foarte dor de pace și de liniște, de plimbări prelungite, de întâlnirile cu prietenii…de fiul și de nepoții mei, la care nu am mai putut ajunge anul acesta”.

În timpul pandemiei, artista s-a temut să traverseze oceanul, chiar dacă putea să-și revadă fiul. Totuși, se pare că Sorin Hilgen i-a pregătit o surpriză Angelei Similea. După doi ani în care aceștia nu s-au revăzut, se pare că fiul ei a venit la București pentru o revedere împreună cu mama sa. 

„A fost fiul ei în vizită, s-au îmbrățișat din nou, după doi ani de dor, a fost o revedere emoționantă. Angela a fost foarte fericită. Sper să treacă pandemia cât mai repede, ca să revenim pe scenă.

Eu și Angela ne-am bucurat de o colaborare de suflet, mi-e tare dor de concertele noastre, de aplauze!”, solistul Ovidiu Komornyik, prietenul de suflet al Angelei Similea, conform Impact.

Angela Similea, prietenă foarte bună cu Ovidiu Komornyik

În perioada în care artista nu reușește să ajungă în Statele Unite, vedeta își petrece vacanțele de vară în Vama Veche, la hotelul bunului său prieten, Ovidiu Komornyik. 

”S-a sfârșit concediul și revin grăbită la bucuria de a comunica cu voi… prietenii mei dragi, de o viață ….Am avut o vacanță cu mai puțin somn, fiind atrasă de răsăritul de soare, așteptat pe un baldachin din fața Casei OVO, a dragului prieten Ovidiu.

Zece dimineți, la rând, am alergat spre locul de întâlnire cu EL, Maria sa Soarele…Și EL m-a salutat cu spectacole unice, fantastice….În fiecare dimineață  m-a răsfățat cu o mulțime de Îngeri de Lumină, care-mi mângâiau chipul uimit de atâta frumusețe și strălucire….

Vă invit să urmăriți câteva imagini, rugându-vă ca apoi să-mi spuneți dacă am dreptate sau fantezia de artist s-a jucat cu sufletul meu… pentru că sufletul meu este cel ce a trăit fericirea”, a transmis Angela Similea, pe contul ei de Facebook.

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net