Am testat afacerile vedetelor de pe Litoral. Mihaela Borcea angajează cameriste, Copos și Komornyik, reguli stricte pentru turiști

Ultima actualizare:

    Ovidiu Komornyik s-a mutat la mare de la 1 iunie, pentru a supraveghea afacerea de peste un milion de euro
Ovidiu Komornyik s-a mutat la mare de la 1 iunie, pentru a supraveghea afacerea de peste un milion de euro

Ovidiu Komornyik s-a mutat la mare de la 1 iunie, unde şi-a deschis pensiunea cu 18 camere şi 3 apartamente, în care a investit peste un milion de euro. Funcţionează după toate regulile impuse de pandemia de coronavirus şi spune că afacerea i s-a ”dezmorţit” deja. Ca el mai sunt şi alte vedete care au hoteluri şi pensiuni pe Litoral şi îşi aşteaptă deja turiştii.

Ovidiu Komornyik (51 de ani), cunoscut pentru melodiile pe care le-a compus, ”Eşti mireasa vieţii mele” şi “Frumoasa mea”, a investit într-un hotel la mare, alături de nişte prieteni. 

Casa ”Ok by Ovo”, din Vama Veche, a fost inaugurată în 2015. De atunci, artistul îşi petrece verile la malul mării. Pensiunea lui este chiar pe plajă, iar turiştii se înghesuie să-şi facă rezervare.

Pe Booking, toate camerele sunt ocupate în această perioadă. O cameră costă 500 lei. Ovidiu aşteaptă ultimele ridicări de restricţii pe care le vor da autorităţile, în speranţa că îşi va putea deschide şi piscina, şi restaurantul.

Terasa ”Tropical Beats by Molotov” a lui Oreste este un loc de distracție apreciat de turiști
Terasa ”Tropical Beats by Molotov” a lui Oreste este un loc de distracție apreciat de turiști

”În general este plin. Toată lumea vrea să vină la mare. Noi am deschis de la 1 iunie şi respectăm regulile impuse de autorităţi. Am investit mult în măşti, dezinfectant şi tot ce trebuie pentru a putea respecta normele. E o muncă asiduă pentru fiecare lucru în parte. Dezinfectăm în fiecare cameră, curăţăm fiecare masă, husă şi tot ce trebuie, după fiecare client. În camere avem pahare de unică folosinţă. Luăm temperatura oricui ne intră în curte, dacă aşa trebuie, iar oamenii trebuie să-şi lase datele. Dar ei au fost înţelegători… Aşteptăm să vedem ce se anunţă la 15 iunie. Să sperăm că putem deschide şi piscina, şi restaurantul. Până acum am deschis doar terasa. Am patru mese jos şi patru la etaj, la distanţa regulamentară. O cameră costă 500 de lei, iar din iulie 550 lei pentru o cameră dublă cu mic dejun”, ne-a declarat Ovidiu. Hotelul se află la circa 100 m de graniţa cu Bulgaria, iar camerele au toate vedere la mare.  

Hagi a deschis ”Iaki”,  fără piscină şi spa

Komornyik nu e singura vedetă cu afaceri pe Litoral.Fostul mare jucător de fotbal Gheorghe Hagi (55 de ani) a avut de suferit, pe perioada pandemiei de coronavirus, în afaceri. Hotelul său de patru stele, ”Iaki”, din Mamaia, în valoare de peste 9 milioane de euro, a fost închis în perioada 18 martie -5 iunie, în condiţiile în care de obicei era deschis tot anul, pentru conferinţe. Preţul unei camere pentru două persoane variază între 109 euro, pe noapte, cu mic dejun, şi 189 de euro pe noapte, cu demipensiune.

Hotelul cântărețului are 18 camere și 3 apartamente
Hotelul cântărețului are 18 camere și 3 apartamente

Recepţionera ne-a făcut ieri unele precizări, privind restricţiile din această perioadă: ”Turiştii trebuie să poarte mască, iar la intrarea în hotel li se va măsura temperatura. Din păcate, centrul spa nu funcţionează momentan, iar turiştii nu au acces nici la piscina din curte, în aer liber”. Hotelul are 122 de camere. 

Mihaela Borcea angajează  cameriste la hotelul ei din Olimp

Şi Mihaela Borcea (50 de ani), fosta soţie a omului de afaceri Cristi Borcea, revine la afacerea de pe Litoral, unde puteţi prinde şi un loc de muncă, celebra patroană având nevoie inclusiv de cameriste. Ea este managerul hotelului de trei stele ”Pam Beach resort&Spa”, din Olimp, cu 13 etaje şi 210 camere. 

Hagi va deschide piscina abia după 15 iunie
Hagi va deschide piscina abia după 15 iunie

Pentru acest weekend, preţul pentru o cameră dublă variază între 175 şi 200 de lei: ”Ne aşteptăm primii turişti de vineri, 12 iunie. Micul dejun se plăteşte separat, la restaurant, nu este inclus în preţul camerei, se poate plăti şi cu tichete de masă. Spa-ul nu este deschis. Turiştii vor purta măşti la intrare, li se va lua temperatura, rezervările se fac telefonic”, ni s-a comunicat, ieri, de la recepţia hotelului.  

George Copos, reguli stricte în hotelul din Eforie Nord

Omul de afaceri George Copos (67 de ani) a redeschis, pe 5 iunie, Hotelul Europa, de patru stele, cu 11 etaje şi 198 de camere, din staţiunea Eforie Nord.

Mihaela Borcea este managerul hotelului de trei stele ”Pam Beach resort&Spa”, din Olimp
Mihaela Borcea este managerul hotelului de trei stele ”Pam Beach resort&Spa”, din Olimp

”Preţurile, în acest weekend, pentru o cameră dublă, cu mic dejun, este de 90 de euro pe noapte, pentru două persoane, sau de 120 de euro pe noapte, pentru două persoane, cu demipensiune, acces la plaja privată. Momentan, sauna este închisă, dar şi centrul de fitness şi Centrul spa/wellness. Turiştii vor purta mască chirurgicală la intrare şi pe holuri şi li se va măsura temperatura, la sosire”, am aflat ieri, de la recepţionera hotelului.

Oreste pregăteşte terasa din Vama Veche

Cât îl priveşte pe vestitul prezentator tv de la Realitatea Plus, Oreste Alexandru Scarlat Teodorescu (44 de ani), acesta deţine o mică afacere de familie, la Vama Veche. 

Copos a redeschis, pe 5 iunie, Hotelul Europa
Copos a redeschis, pe 5 iunie, Hotelul Europa

Terasa ”Tropical Beats by Molotov” este un loc de distracţie apreciat de turiştii care vor să danseze o noapte întreagă şi să bea o bere rece sau o limonadă delicioasă: ” În acest weekend, localul rămâne închis, deoarece trebuie făcute câteva modificări, pentru a fi respectate regulile actuale, vom anunţa data deschiderii”, ni s-a comunicat. „E o afacere de vară, cât să ne permitem să stăm cu toată şatra aici, cu prieteni, căţei. Nimeni nu s-a îmbogăţit. Până-n 2011, acest loc s-a numit Pro Placa pentru că avea o placă de surf ca brand. Era, aşa, o bombiţă de vamă, iar din 2011 se numeşte Molotov, de la celebrul cocktail. Nevasta mea, Liliana, şi cumnatul se ocupă sută la sută, eu sunt un consumator privilegiat”, ne declara Oreste, anul trecut.   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net