Ce mari au crescut copiii lui Dan Helciug! Solistul dă din casă, pentru Click!

Ultima actualizare:

Dan Helciug a început anul în forță. Solistul ne-a povestit despre frumoasa lui familie, despre planurile pe care le are, dar și despre o pasiune de-a sa, mai puțin știută. Iată declarații, în exclusivitate pentru Click!

Dan Helciug și frumoasa lui familie. Foto: Facebook
Dan Helciug și frumoasa lui familie. Foto: Facebook

Chiar dacă ultimii doi ani de pandemie nu au fost benefici pentru artiști, mulți dintre ei nu s-au oprit să facă muzică. Este și cazul lui Dan Helciug (47 de ani), care are o mulțime de planuri și de idei, dar și o familie frumoasă, care îl susține.

"Copiii mei au crescut, Luca este clasa a VIII-a, e bărbățelul casei, mă ajută la idei de texte, e foarte bun la limba și literatură română. Ruxandra e clasa a 2-a și mă învață să dansez. Este o foarte bună dansatoare, acum e în faza Michael Jackson, îl imită foarte bine, are pălăriuță... E o adevărată domnișoară. N-am mai participat la reality-show-uri, dar aș merge cu soția mea la Asia Express, mi se pare tare experiența", ne-a povestit Dan Helciug, atunci când l-am întrebat ce mai face și ce-i mai fac copiii. 

Pictura, noua pasiune a lui Dan Helciug

Artistul ne-a spus și cum a avut o revelație, care l-a determinat să se apuce de pictură. "Anul trecut am avut o revelație, am visat că pictam. M-am trezit, m-am gândit, apoi am început să mă documentez, am și niște prieteni pictori cu care m-am sfătuit, mi-am luat și niște cărți de pictură, de studiu, m-am uitat pe niște tutoriale pe Youtube ca să îmi perfectez puțin tehnica. Eu mai desenam înainte. Pictez abstract și o să fac o colecție de tablouri, fiecare inițială a numelui meu va fi un element din tabelul lui Mendeleev. Vor fi grupate pe elemente chimice. Primul va fi Hidrogenul. Sunt 6 tablouri și voi face o expoziție cu artiști de-ai mei, căntăreți, care și picteză. Voi face poate un eveniment la primăvară", ne-a declarat Dan Helciug.

https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=F4t-gUkI-dk&list=PLxO8-C91Lp904771aYwWhyZkEKQ1rl8qa&index=17&ab_channel=TVR

Participă la Eurovision după 10 ani de absență

Din cauza pandemiei de coronavirus, solistul a amânat spectacolul aniversar "Spitalul de urgență", pe care speră să-l facă anul acesta. "Nu am vrut să fie evenimentul chinuit cu oameni cărora le e frică să vină la concert, să-i pun în pericol. Piesa cu care particip la Eurovision se numește "241" și e de pe albumul la care lucrez acum, un nou concept de rock electronic, folck indie, ceva de genul ăsta, dar oricum, este un experiment ce fac. Am piesa în română, dar i-am făcut text în engleză, având în vedere că e pentru Eurovision. N-am mai participat cu o piesă la Eurovision de 10 ani. Am prezentat și am fost invitat să cânt", ne-a mai povestit Dan Helciug.

Iar planurile lui nu se opresc aici. "Am pus voci la filme, dublez și după "Alladin" și "Spioni deghizați" o să mai urmeze și alte proiecte. O să fac turnee cu "My Queen Tribute" (proiectul lui muzical) și pregătesc o piesă nouă cu Spitalul de urgență. Videoclipul o să-l filmez la Târgu Mureș", ne-a spus el în încheiere.

În 2015 a participat la "Ferma Vedetelor"

Dan Helciug s-a născut pe 2 decembrie 1974. A absolvit Universitatea de Artă Teatrală și Cinematografică București și Facultatea de Științe Cognitive și a jucat în sitcomuri precum "Agenția Matrimonială" (alături de Tamara Buciuceanu, George Mihăiță, Emilia Popescu), "Vine Poliția" sau "Nimeni nu-i perfect". S-a lansat pe piață muzicală alături de formația Parlament, cunoscută mai ales pentru piesă "Vine vara". A părăsit ulterior trupa, pentru a înființa Spitalul de Urgență, în 2000. În 2015 a participat la "Ferma vedetelor", show-ul de la PRO TV.

image
image
image
image
image
image
lumanare intuneric logo jpg
smiley gest gina jpg
lili sandu silviu tolu colaj facebook jpg
alexandra stan colaj facebook jpg
image png
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image
actualitate.net
image
actualitate.net