Fiica cea mică a lui Victor Socaciu, nostalgică după amintirile cu regretatul folkist: „Încă simt lipsa tatălui. Port și acum la gât cruciulița de la el”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Fiica cea mică a regretatului Victor Socaciu, Ana (36 de ani), tânjește și acum de dorul folkistului. Luna septembrie îi trezeşte amintiri dintre cele mai puternice, deoarece era o perioadă cu multe aniversări în familie: e şi ziue ei de naştere, şi Sf. Ana, ocazii în care era mereu foarte răsfăţată de tatăl ei. „Încă simt lipsa tatălui. Port și acum la gât cruciulița de la el”, a spus Ana Socaciu, pentru Click!

A trecut timpul de când tatăl ei a plecat din această lume, dar rănile sufleteşti nu se vindecă atât de uşor şi dorul doar se estomează în unele perioade. Ana Socaciu, fiica cea mică a regretatului artist Victor Socaciu, a povestit, în exclusivitate pentru Click!, ce mai face.

„Simt lipsa tatălui chiar și după atâta timp. În perioada asta la noi totul era doar o petrecere. Pentru că pe data de 6, luna asta, este ziua mea de naștere, după care era Sfânta Maria, apoi Sfânta Ana. O țineam doar într-o petrecere în perioada asta. Acum trăiesc din amintiri. Nu aveam vreo tradiție de ziua mea de naștere, fiecare an era altfel. Țin minte că el avea o vorbă, îmi spunea «fata lui tata». Îmi făcea mereu cadouri. De exemplu, de aproximativ opt ani, port un lănțișor cu cruciulița la gât făcută cadou de tatăl meu. Cred că îmi aduce noroc”, a declarat, în exclusivitate pentru Click!, Ana-Maria Socaciu.

Victor Socaciu, destin ca în filme

Victor Socaciu a lăsat în urmă trei moștenitori. Aceștia provin din trei relații diferite. Iulia (43 de ani) este fata cea mare, din mariajul cu prima soție, Doina. Ea a petrecut mult timp în Australia, cu mama ei. Ana Maria este rodul celui de-al doilea mariaj, iar Victoraş (25 de ani) este copilul din căsătoria cu Marina Almăşan.

Victor Socaciu a murit în urmă cu doi ani, la 27 decembrie 2021, în plină pandemie COVID-19. Avea 68 de ani şi adunase mai multe probleme de sănătate, care se agravaseră, aşa că ultima lună a stat în comă la spital, fiind afectat şi de coronavirus. În plus, suferise un transplant de rinichi, cu zece ani înainte şi avea tot felul de complicații şi din cauza asta. Problemele de sănătate ale artistului se pare că nu au reuşit să împace toți membrii familiei. Artist a fost căsătorit de patru ori şi a lăsat în urmă trei moștenitori, printre care și pe Victoraș, băiat din căsătoria pe care a avut-o cu Maria Almășan timp de 16 ani.

Dacă tot am vorbit cu Ana, am întrebat și despre Victoraș, iar pentru asta am sunat-o pe mama sa, prezentatoarea TVR Marina Almășan.

„Băiatul este bine, este la fel. Nu s-a mai întâmplat nimic nou din ce nu știați. Acum lucrează în domeniul IT la o companie foarte bună din Dubai. Nu știu dacă o să se stabilească acolo sau nu. Are doar 25 de ani și momentan experimentează. Eu cu Ana (fiica cea mica a lui Vicotr Socaciu – n.r) nu am avut niciodată vreo legătură. O singură dată am vorbit pe WhatsApp cu ea și i-am propus să ne vedem dar nu s-a concretizat absolut nimic”, a declarat şi Marina Almăşan, pentru Click!

CLICK! SPUNE

Victor Socaciu a debutat în 1974, pe scena Teatrului Național, în cadrul unui eveniment Cenaclul Flacăra, unde a interpretat melodia intitulată „Ținta”. De atunci, a fost foarte îndrăgit de public pentru muyica sa şi renumit şi ca producător al Festivalului Național la Concursului de Muzică Folk „Om Bun”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
banner înviere png
Ziua memorabilă a început cu formarea celor două echipe, a Curajoșilor și a Iepurașilor Sălbatici
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net