Marina Almășan a primit cadou de la fiul ei o vacanță în Dubai! Ce mesaj transmite prezentatoarea TV chiar de ziua ei! „Eu știu că voi ați înțeles bine tot ceea ce se ascunde îndărătul cuvintelor de mai sus”

Marina Almășan împlinește azi, pe 7 iunie, frumoasa vârstă de 57 de ani. Aniversarea o prinde pe celebra prezentatoare TV singură, pentru că tocmai ce a anunțat zilele trecute despărțirea de Georgică Cornu, cel care i-a fost partener de viață  timp de 12 ani.

Se pare că distanța dintre ei doi a fost până la urmă un impediment în relația lor dar și nepotrivirea, după cum a spus Marina Almășan. Sărbătorita se simte bine acum. Ea a primit cadou o vacanță în Dubai, chiar de la fiul său, Victor, care locuiește de ceva timp în Emiratele Arabe. Astfel, Marina Almășan a revăzut în Dubai locurile ei preferate, s-a plimbat mult și și-a făcut toate poftele de ziua ei, promitându-i antrenorului său că se va reîntoarce cu forțe proaspete în sala de sport.

"Când Victor mi-a cumpărat biletul surpriză spre Dubai, am răsuflat ușurată că nu-mi voi lua decât un rucsac. Și nici n-am nevoie de mai mult! Așa că azi, când am dat o mică raită (doar 4 ore!) prin spectaculosul Dubai Mall, m-am rezumat la cumpărături …”agabaritice”! (un ruj, un fond de ten, o pereche de cercei!). Acum aștept să se lase seară (când probabil mă voi reuni și cu Victor, dacă își termină treaba!) și să mai admir încă o dată Fântânile dansatoare din fața lui Burj Kalifa! M-am bucurat să mă întâlnesc și cu Mansour, un mai vechi prieten din Abu Dhabi, cunoscut pe vremea când vizitasem, cu Victor și cu echipa de la TVR, Emiratele, pentru filmările de la “Arca Marinei”, a relatat ieri Marina Almășan chiar de la fața locului de unde ține un jurnal de vacanță.

„Vreau din tot sufletul să nu mai alung bucuriile din viața mea”

Și dacă tot este ziua ei, Marina Almășan a transmis un mesaj pe rețelele de socializare în care și-a exprimat dorința de a nu mai alunga bucuriile din viața ei.

"Tot eu, cu o zi mai departe decât ieri, cu un an - față de clipa în care am venit pe lume.   …Mai înțeleaptă? Dumnezeu știe! Lumea zice că, odată cu trecerea anilor, ne înțelepțim. Nu știu dacă este așa, probabil că ne umplem de experiența de viață și de o mai mare abilitate în a o gestiona, pe aceasta din urmă. Probabil că nu ne mai este indiferent cum trece o zi, ce am făcut pe parcursul ei, câtor oameni le-am adus bucurie și mai ales alături de cine petrecem fiecare clipă. Probabil că, odată cu trecerea timpului, stima de sine se trezește: nu ne mai lasă să acceptăm să  fim umiliți, indiferent de către cine: de dușmani, de necunoscuți, de șefi, de oamenii care trâmbițează că ne iubesc. Probabil că devenim mult mai atenți la felul în care ne trăim anii ce vin: ne asumăm greșelile, lipsa de atitudine, fricile și ne focusăm spre a face, în continuare, doar ceea ce ne place, ceea ce iubim, ceea ce trebuie și ceea ce ne ajută să ne privim curajos în oglinzi", a spus Marina Almășan.

Vedeta TV își dorește să fie respectată de acum încolo și să trăiască frumos, făcând probabil și o aluzie la fosta ei relație cu omul de afaceri Georgică Cornu, de care s-a despărțit recent.

"Nu știu dacă POT să fac toate astea, dar știu că VREAU. Vreau din tot sufletul să nu mai alung bucuriile din viața mea, să nu mai las să se strecoare în ea Urâtul, Compromisul, Răul, Invidia, Minciuna, UmilințaVreau să trăiesc frumos pentru mine, dar și să continui să ard pentru cei din jur (pentru cei care merită, firește) așa cum m-am străduit toată viața. Am făcut-o necondiționat. Dar de acum o voi face cu o singură condiție: să fiu respectată ca om. Nici măcar iubită. RESPECTATĂ! Vă mulțumesc, dragii mei, pentru urările pe care deja mi le-ați transmis și care vin în flux continuu, pe toate canalele de comunicare! Eu știu că voi ați înțeles bine tot ceea ce se ascunde îndărătul cuvintelor de mai sus, vă mulțumesc pentru că îmi sunteți alături și promit să nu vă dezamăgesc!", și-a propus Marina Almășan.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Tom Parker Bowles cu Printul William si Printul Harry la nunta lui Charles cu Camilla   profimedia 0218936184 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
banner Pădureanu Catania
vedete revelion colaj instagram jpg
8777996los angeles hollywood sign jpg
alin oprea medana larisa uta jpg
vedete romanesti colaj instagram jpg
Banner Marina Almășan
irina rimes concert sala palatului 2024 4369 1000x667 webp
banner Anamaria Prodan png
image
actualitate.net
image
actualitate.net