Ce bolid de lux și-a cumpărat Gabriela Cristea. Tavi Clonda a avut grijă ca totul să fie pe placul soției sale

Visurile devin realitate”. Și, într-adevăr, Gabriela Cristea și-a împlinit un mare vis, căci tocmai ce și-a achiziționat mașina pe care și-o dorea foarte mult. Prezentatoarea TV s-a „lăudat” în mediul online cu noul autoturism.

Cum arată bolidul de lux achiziționat de Gabriela Cristea / foto: colaj Facebook
Cum arată bolidul de lux achiziționat de Gabriela Cristea / foto: colaj Facebook

În urmă cu doar câteva zile, Gabriela Cristea a publicat un videoclip pe rețelele de socializare în care era în culmea fericii! Prezentatoarea TV a început căutările pentru o nouă mașină încă de la începutul anului, însă nu era decisă ce să aleagă. Ei bine, se pare că și-a împlinit un mare vis, și-a cumpărat mașina pe care și-o dorea foarte mult și le-a arătat și urmăritorilor săi noua achiziție.

Tavi Clonda s-a ocupat de configurare și a reușit să aleagă totul pe placul soției sale. Tot artistul a fost cel care a filmat reacția Gabrielei Cristea, în timp ce analizează toate detaliile noii sale mașini. Bineînțeles, cei doi nu s-au uitat deloc la bani și au optat pentru multe facilități, precum navigație, amprentă sau volan sport.

„Vai, ce frumoasă e. Și miroase a nouă. Mamă. E superbă”, a spus prezentatoarea TV încântată la începutul videoclipului publicat pe pagina sa personală de Facebook.

„Oamenii sunt mai sănătoși, noi ... ”

În urmă cu câteva luni, vedeta declara că folosește mai des bolidul soțului ei, fapt pentru care trebuie să își cumpere și ea unul. Tavi Clonda i-a transmis soției că mai are mult de muncit pentru a achita mașina, căci au luat-o în leasing, așa că trebuie să plătească rate. Prezentatoarea TV și-a ales un Mercedes GLC 300e alb hibrid cu un interior deosebit, iar prețul unui astfel de autoturism pornește de la 35.000 de euro și poate ajunge până la 90.000 de euro în funcție de anul de fabricație și dotări.

Singurul lucru pe care vedeta l-ar schimba la noua achiziție ar fi culoarea. „Mi-a făcut soțul o «sorcovă» de mașină, pentru că pare că modelul acesta este cea mai dotată mașina din România. Oamenii sunt mai sănătoși, noi ... Așa că, atenție! Dați-vă la o parte în trafic, că vin eu!”, a mai spus Gabriela Cristea în filmulețul publicat pe rețelele de socializare.  

image
image
image
image
image
image
Banner Kira Hagi
poza1 jfif
Banner Oana Turcu
Gica si Marilena Hagi Captura Orange Sport jpg
Banner Emily Burghelea
Banner Mihai Traistariu
1 rihanna foto bun jpg jpeg
Jennifer Lopez, Ben Affleck  foto   Shuttestock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net