Fostul iubit al Marinei Almășan, părăsit de femeia cu care forma, de puțin timp, un cuplu. De ce Georgică Cornu și Anuța Ianoș au mers pe drumuri separate

Georgică Cornu și Anuța Ianoș, femeia cu care s-a cuplat la scurt timp după separarea de Marina Almășan, nu ar mai forma un cuplu. Potrivit informațiilor apărute în presă, femeia a fost cea care a inițat despărțirea. 

Georgică Cornu și Anuța Ianoș s-au despărțit / foto: Social media
Georgică Cornu și Anuța Ianoș s-au despărțit / foto: Social media

Omul de afaceri timișoarean a fost împreună cu Marina Almășan vreme de 12 ani, însă separarea s-a produs în urmă cu aproximativ o lună de zile, când vedeta de televiziune a anunțat că distanța dintre ei a fost motivul principal, ea locuind în București, iar el în Timișoara. 

De ce s-au despărțit Georgică Cornu și Anuța Ianoș

Conform informațiilor puse la dispoziție de publicația cancan.ro, Georgică Cornu și Anuța Ianoș au mers pe drumuri diferite la scurt timp după ce puseseră bazele unei relații. Femeia ar fi fost cea care a pus punct, din cauza Marinei Almășan. 

„Nu mai vreau să fiu în mascarada voastră”, i-a transmis Anuța Ianoș lui George Cornu, conform sursei citate. 

Marina Almășan îl pune la punct pe Georgică Cornu 

Cu toate că au fost împreună mai bine de un deceniu, după despărțire, Georgică Cornu a făcut mai multe declarații care nu i-au făcut deloc cinste Marinei Almășan. Vedeta l-a amenințat cu instanța dacă nu va înceta, mai ales că bărbatul a vorbit și referitor la Victor Socaciu, fostul soț al Marinei. 

„Nu-mi face plăcere să fac această postare, dar trebuie să o fac pentru a le explica tuturor celor care mă întreabă, nonstop, de ce naiba nu ripostez la mizeriile pe care le deversează în spațiul public persoana «lângă» care mi-am petrecut ultimii 12 ani?

  Voi scrie aceste rânduri mai mult că un îndemn adresat celor ce le vor citi: să nu accepte niciodată în viață compromisul, să nu renunțe la stima de sine și să aibă curajul să ia taurul de coarne atunci când simt că au pornit-o pe un drum greșit.

Decizia mea e fermă și nu mi-o poate schimbă nimeni și nimic: nici șantajul, nici amenințările, nici promisiunile deșarte, nici florile sau declarațiile de dragoste: CORNU este, pentru mine, TRECUT, așa cum de mult trebuia să devină!” -  a scris Marina Almășan, pe Facebook.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
mihaela radulescu instagram jpg
cristina mare jpg
Ozana Barabancea, o femeie fericită
Banner Titi Aur
heidi klum profimedia jpg
sofia  vergara emmy 2024 gettyimages jpg
florin piersic david popovici colaj click jpg
banner Iulian Lemnaru
image
actualitate.net
image
actualitate.net