Marina Almășan, sursă de inspirație pentru „Bucătarul Cetății”, de la „Chefi la Cuțite”, care a lansat parfumul și rochiile comestibile: „Sunt impresionată!””. Cât costă prăjitura „Pietre”?

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Vă mai amintiți de celebrul bucătar Toma Ioan Cosmin, supranumit și „Bucătarul Cetății”, care-l uluise pe Cătălin Scărlătescu, la „Chefi la cuțite”, cu un meniu inedit, lumânarea comestibilă? Specialistul în gastronomie, din Alba Iulia, revine în centrul atenției cu un desert, dedicat Marinei Almășan, vedeta TVR 2. În interviul exclusiv pentru Click!, Toma Ioan Cosmin ne-a vorbit despre performanțele sale culinare, inclusiv despre parfumul comestibil, cu iz de levănțică, unic în România.

Cât costă „Desertul Marina Almășan”?

Toma Ioan Cosmin a surprins-o pe vedeta TVR 2 cu un dar inedit, „Desertul Marina Almășan - Desertul “Pietrele”. El ne-a dezvăluit, exclusiv pentru Click!, ce l-a determinat să lanseze o astfel de prăjitură, cu dedicație:

„Marina Almășan a fost, anul trecut, în Alba Iulia, am fost invitat în emisiunea ei, o urmăream mai de mult timp, a dat și niște interviuri la tv. Uitându-mă la ea și ascultându-i povestea de viață, m-a surprins că încă are zâmbetul pe buze, semn că este o personalitate puternică. Așa mi-a venit ideea să îi dedic această prăjitură, care va costa 30 de lei. În curând, o voi include în meniu, la localurile din Alba Iulia”.

Marina Almășan, surprinsă de cadoul dulce: „Prăjitura e inspirată din caracterul meu”

Contactată de reporterul Click!, vedeta TVR 2 Marina Almășan, devenită sursă de inspirație pentru bucătari, ne-a vorbit despre dulcele cadou primit:

„Un cofetar celebru din Alba Iulia, Toma Ioan Cosmin, supranumit și „Bucătarul Cetății”, și cunoscut prin dedicațiile dulci, mi-a dedicat o… prăjitură! Se numește „„Pietre”” și, spune el, a fost inspirată din „caracterul meu, puternic ca o piatră”. M-a contactat pe conturile sociale și mi-a scris un mesaj emoționant:

„„Am avut ocazia să fiu la dumneavoastră în emisiune, când ați fost la Alba Iulia. Vă apreciez foarte mult. De aceea, am un desert, dedicat dumneavoastră, dragă doamnă. Este un desert ce conține biscuiți, coniac, cremă de vanilie, ciocolată albă. V-am urmărit cariera și, acest desert, în formă de piatră, se potrivește de minune personalității dumneavoastră. Așadar, lansăm azi Desertul Marina Almășan - Desertul „„Pietrele””. Sunteți o femeie de nota 20 și cred, dar și știu sigur, că aveți un caracter puternic, precum o piatră””. Sunt plăcut impresionată că un român, ce provine din locurile natale ale tatălui meu, a considerat că merit acest răsfăț”.

El lansează primul parfum alimentar din România. Ce conține și cu cât îl vinde?

„Bucătarul Cetății” va lansa însă și primul parfum alimentar din România, cu iz de mentă și de levănțică, după o rețetă proprie, secretă:

„Parfumul încă nu se găsește pe piață, i-am făcut analizele, umblu acum să îl înregistrez, să am și avizul Ministerului Sănătății, și tot ce se mai cere. Îl voi comercializa la Plafar, este vorba despre un parfum comestibil, dar care se poate da și pe corp. Este cu iz de levănțică și de mentă, dar și cu alte ingrediente secrete, va fi vândut la prețul de 50 de lei. Acest parfum alimentar merge foarte bine la preparatele dulci, de pildă, la friptura de rață cu sos de fructe de pădure. Ideea mi-a venit din întâmplare, când voiam să dau foc la un desert, la o nuntă. Atunci, m-am gândit, ce ar fi să pun și lavandă? Poate că nu sunt cel mai bun bucătar, sunt însă un bucătar excentric!”, ni s-a mai confesat Toma Ioan Cosmin, pentru Click!

Cât costă o rochie comestibilă, din foi de varză?

Vestitul specialist în gastronomie a uimit și cu recenta colecție vestimentară, realizată, surpriză!, din legume:

„Am lansat, în cadrul unui eveniment, și o colecție, de articole vestimentare, cu accesorii comestibile, realizată din foi de varză albă și roșie, dar și din ceapă, haine ce pot fi purtate și la petreceri. Am realizat și din carne, după modelul Lady Gaga. Iar coafurile fetelor le garnisim cu leuștean. Un astfel de model de rochie costă în jur de 30-40 de lei. Dacă ți-e foame, la un chef, unde te îmbraci așa, poți chiar și mușca din haine”, mai spune el, cu umor, pentru Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
www.bugetul.ro
bani numara salarii pensii bani putini
image
image
image
image
image
image
Banner Ramona de la Clejani
Michael Jackson 01 foto GettyImages 88688373 jpg
banner catalin botezatu png
paris hilton colaj instagram jpg
andreea balan si fetitele la gradinita de stat 6 jpg
dita von teese sampania saptamana modei paris profimedia (2) jpg
banner Răzvan Popescu
 Andreea Marin (48 de ani) s-a aflat printre premianți și a venit la eveniment alături de fiica ei, Violeta (16 ani), atrăgând absolut toate privirile
image
actualitate.net
image
actualitate.net