Reacția lui Georgică Cornu după ce Marina Almășan și-a schimbat yala de la apartament. Cum încearcă să o recucerească: „O iubesc încă…”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Scandalul dintre foștii iubiți Marina Almășan și Georgică Cornu a escaladat, pe rețelele de socializare. Cei doi își aduc acuzații grave, la despărțire. Marina și-a schimbat și yala de la ușă de frica fostului ei iubit, pe care vrea să pună avocații. Georgică Cornu a explicat, în exclusivitate pentru Click!, de ce a mers la apartamentul fostei iubite!

Marina Almășan și-a schimbat yala de la apartament! „Mi-a amenințat părinții! Rugați-vă pentru ei!”

Relația de iubire de 13 ani dintre Marina Almășan și omul de afaceri, Georgică Cornu, s-a terminat cu un scandal monstru.

După ce omul de afaceri timișorean s-a afișat cu noua iubită, Anuța, într-o poză pe Facebook, Marina Almășan ( 58 de ani) a ieșit public și a dezvăluit că fostul iubit încă spune că o iubește și îi trimite mesaje. 

Recent, omul de afaceri a mers la vedeta TVR acasă, la apartamentul unde aceasta locuiește și de unde acesta are cheile. Marina Almășan nu era acasă și după vizita inopinată a fostului iubit a anunțat că a schimbat yala și că se simte amenințată atât ea cât și părinții ei, care ar fi primit și ei telefoane de la Georgică Cornu. 

Vedeta TVR a postat ulterior un mesaj, pe contul de Facebook, în care a explicat ce se întâmplă între ea și fostul iubit. 

„Decizia mea e fermă și nu mi-o poate schimba nimeni și nimic : nici șantajul, nici amenințările, nici promisiunile deșarte, nici florile sau declarațiile de dragoste: CORNU este, pentru mine, TRECUT, așa cum demult trebuia să devină! Nimic nu s-a întâmplat <<din senin>>

După patru încercări eșuate de despărțire, ținute în taină, am ales să încep acest an cu un anunț public, în care eludam, din decență, multe din motivele reale ale despărțirii.

Modul agresiv și penibil în care a ales să reacționeze fostul partener este acum vizibil pentru toți și asistă la el, în mod jenant, o țară întreagă. 

Adevărul este conținut în dovezi zguduitoare și PALPABILE, nu în vorbe. Le voi pastra însă exclusiv pentru instanță, în cazul în care situația va fi escaladată. 

Am doar două întrebări: 

1.  Dacă G. Cornu este omul care declară public, făcând turul televiziunilor, că mă iubește atât de mult, că a facut atâtea pentru mine, că s-ar împăca în orice moment cu mine, că m-ar lua de nevastă și mâine și că mi-ar pune și luna la picioare, de ce oare eu nu mai vreau să aud de el? <<Ce câine pleacă de lângă măcelărie?>>, cum se spune în popor? 

2.  Dacă am fost și sunt un personaj atât de odios, mincinos, mânat de interese meschine, fără suflet, cu o mie de alte hibe, de ce oare este  Georgică Cornu atât de disperat să mă întorc la el și să ma ia și mâine de nevastă? 

P. S. da, tocmai ce mi-am schimbat yala de la intrarea în apartament! Să vedem ce fac cu bunii mei părinți, nonagenari, pe care Cornu a început să-i terorizeze cu telefoane și amenințări!

Și eu m-am bucurat, aflând că are pe cineva, dar se pare că a fost o <<fumigenă>>, pentru a mă face geloasă!

Mi-e și groază să mă gândesc în ce mocirlă mă aflu!…Vai de toată strădnia mea de a păstra curat în jurul meu. Mi-am facut-o cu mâna mea, într-un moment de slăbiciune…Eram atât de prabușită după despărțirea de Victor încât nu am mai judecat clar…Asta e: capul face, capul trage! Să vă rugați pentru părinții mei!”, a fost mesajul, postat de vedeta TVR, pe pagina ei de socializare. 

Georgică Cornu se apară: „Am fost să-i duc trandafiri! Eu o iubesc încă!”

Contactat de Click!, Georgică Cornu a explicat de ce anume a mers, zilele trecute, acasă la Marina Almășan, fiind contrariat de modul în care a reacționat fosta lui iubită, care l-a amenințat cu avocații la un post tv. 

„Eu am mers la ea, la apartament, cred că vineri era, să-i duc șapte trandafiri. I-am pus pe prag că ea nu era acasă, era la un eveniment. 

Eu am cheile de la casă logic, am fost 13 ani iubiți! Nu-mi vine să cred la ce s-a ajuns! Nu-mi imaginam niciodată ca Marina mea să divulge tot ce a fost între noi la presă. Ei îi face rău acest scandal. Este ditamai femeia. Nu o ajută cu nimic mizeria asta!

Eu încă o iubesc! Este adevărat, i-am trimis mesaje, și ei și părinților ei! Eu tot sper că ne vom împăca totuși până la urmă! Cum să aud că l-a contactat pe domnul avocat Cuculis, că a schimbat yala…?! E incredibil ce se întâmplă! 

Nu mă așteptam la așa ceva din partea ei! Nu mai este o tinerică! După cum se vede, ea nu poate sa țină un bărbat mai mult de 12-13 ani. Dar, la vârsta asta cu cine își mai reface ea viața?! Poate să mai găsească vreun tinerel, așa doar pentru o noapte …”, a declarat mâhnit Georgică Cornu, pentru Click!

Marina Almășan și Georgică Cornu au avut o relație de 13 ani. În februarie, vedeta TVR anunța în presă că s-a despărțit de omul de afaceri din Timișoara. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net