Marina Almășan a cerut ordin de protecție împotriva lui Georgică Cornu! Reacția omului de afaceri: „Pentru mine e trecută la morți!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Scandalul Marina Almășan-Georgică Cornu ajunge în instanță. Vedeta TVR l-a angajat pe avocatul Adrian Cuculis, care în cursul zilei de astăzi va depune o cerere pentru obținerea unui ordin de restricție împotriva fostului iubit al prezentatoarei. Acesta este acuzat de șantaj și că i-ar fi monitorizat locuința vedetei TVR. Ce spune Georgică Cornu, după ce a aflat de posibila introducere unui ordin de protecție? 

Marina Almășan l-a angajat pe avocatul Adrian Cuculis pentru a obține ordin de restricție împotriva lui Georgică Cornu

Marina Almășan a anunțat, în luna iunie, că s-a despărțit de omul de afaceri Georgică Cornu, după 12 ani de relație. 

Scandalul între cei doi a escaladat în presă, iar acum a ajuns pe masa avocaților. 

Marina Almășan (58 de ani) a decis să ia măsuri drastice împotriva lui Georgică Cornu, care nu ar fi fost de acord cu despărțirea lor. 

Omul de afaceri timișorean a tot continuat să o sune, să-i trimită mesaje cu nemiluita, ba chiar să îi monitorizeze casa. Vedeta TVR și-a schimbat yala la apartament, după ce omul de afaceri a venit în lipsa ei acasă și i-a lăsat flori pe prag. 

Simțindu-se șantajată, Marina Almășan l-a angajat pe avocatul Adrian Cuculis să obțină ordin de restricție împotriva lui Georgică Cornu.

Marina Almășan: „Nu vreau să alimentez un scandal pe care nu mi l-am dorit”

„După cum am promis, refuz orice altă apariție publică pe marginea acestui subiect. 

Mi-am precizat, din luna iunie, punctul de vedere, nu mai vreau să alimentez un scandal pe care nu mi l-am dorit”, a declarat Marina Almășan, în această dimineață, pentru Click!, chiar în timp ce avocatul Cuculis depunea solicitarea pentru obținerea ordinului de restricție. 

Adrian Cuculis a cerut ordin de protecție pentru Marina Almășan Foto: Facebook
Adrian Cuculis a cerut ordin de protecție pentru Marina Almășan Foto: Facebook

Adrian Cuculis: ”A apelat-o de pe cel puțin 30 de numere de telefon distincte. Și chiar i-a monitorizat și locuința”

Avocatul Adrian Cuculis a precizat că în instanță va aduce și martori pentru a dovedi că Georgică Cornu o șantajează pe Marina Almășan.

„Declarația noastră este una foarte clară. Din punctul nostru de vedere, Marina Almășan este supusă unui stres și unei agresiuni de natură psihologică ce aproape a atins cotele unui șantaj.

Urmează să depunem o cerere la instanța de judecată prin care vom solicita emiterea unui ordin de protecție având în vedere că fostul concubin, Georgică Cornu, a apelat-o de pe cel puțin 30 de numere de telefon distincte. Și chiar i-a monitorizat și locuința.

Vom chema în instanță spre audiere inclusiv prieteni apropiați care cunosc situația lor de fapt. Și urmează, în mod evident, să administrăm probatoriul pentru a putea primi un ordin de protecție pentru ca pe mai departe acest coșmar al Marinei să înceteze”, a precizat acesta.

Georgică Cornu:  „Pentru mine e trecută la morți! Am greșit eu cu mesajele”

Contactat de Click!, omul de afaceri Georgică Cornu s-a arătat uimit de proporțiile pe care le-a putut lua scandalul cu fosta iubită, recunoscând că i-ar fi trimis mesaje nenumărate în care îi spunea însă că o iubește și că o vrea înapoi. 

„Nu mă mai interesează doamna Marina Almășan! Pentru mine e trecută la morți!

Foarte bine, să se ducă să solicite ordin de restricție. Pe ce, pe niște mesaje vechi, de acum două săptămâni?!

Într-adevăr, sunt 100 de mesaje în care eu îi spuneam că o iubesc și că vreau să ne împăcăm. A fost greșeala mea, nu merita!”, a precizat omul de afaceri Georgică Cornu, pentru Click!

Marina Almășan și Georgică Cornu au avut o relație de iubire de 12 ani. La un moment dat, omul de afaceri timișorean a cerut-o de soție pe vedeta TVR, dar cei doi au tot amânat căsătoria până s-a ajuns la despărțire.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net