Georgică Cornu i-a făcut plângere la TVR Marinei Almășan! „Își plătește avocatul din banii noștri, ai contribuabililor!” Marina: „Mă îngrijorez pentru viața mea!” A primit amenințări cu moartea?!

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Marina Almășan (58 de ani) și Georgică Cornu au pornit un război pe viață și pe moarte după despărțire! Cei doi foști iubiți au început să scoată gunoiul de sub preș și să-și aducă acuzații grele. Marina a apelat, recent, la avocatul Adrian Cuculis pentru a obține ordin de restricție, împotriva lui Georgică Cornu. Omul de afaceri nu stă nici el cu mâinile în sân la acuzațiile fostei iubite!

Marina Almășan a anunțat, zilele trecute, că l-a angajat pe celebrul avocat Adrian Cuculis să obțină ordin de restricție împotriva lui Georgică Cornu. Prezentatoarea tv a declarat că fostul iubit nu acceptă despărțirea și că se teme pentru viața ei și a părinților săi. 

Mai mult, vedeta TVR a lăsat să se înțeleagă, în numeroasele sale postări de  pe rețelele de socializare, că ar fi primit chiar amenințări cu moarea din partea celui care i-a fost iubit, timp de 12 ani.

„Personal, mă îngrijorez pentru viața mea (și aici nu vreau să intru în detalii, dar am luat deja legătura cu avocații si cunoștințele mele din Poliție)”, a declarat Marina Almășan, pentru spynews.ro.

Georgică Cornu: „Îl plătește pe Cuculis din banii noștri, banii contribuabililor de la TVR?” 

Georgică Cornu a luat foc atunci când a aflat că fosta iubită a apelat, zilele trecute, la serviciile avocatului Adrian Cuculis, pentru a obține un ordin de restricție împotriva lui.

Omul de afaceri timișorean susține că vedeta TVR își plătește avocatul ca să-i rezolve treburile ce țin de viața personală din banii publici, ai contribuabililor, avocatul Adrian Cuculis apărând constant în emisiunea Marinei Almășan de la Televiziunea Publică. 

„Ea îl plătește pe Cuculis din banii noștri, ai contribuabililor?! Păi, cum așa? El e angajat acolo la TVR să apară în emisiunea ei, iar ea îl ia și îl folosește în treburile ei personale?! 

Eu am făcut plângere la TVR pe tema asta! Nu este posibil așa ceva!”, a declarat Georgică Cornu, în exclusivitate pentru Click! 

Omul de afaceri timișorean neagă categoric amenințările cu moartea de care este acuzat de fosta parteneră.  

„Doamne, ce prostii debitează, femeia asta este disperată! Dă de înțeles că am amenințat-o cu moartea pentru a creea emoție!

Voi discuta cu niște juriști serioși să vedem cum se mai judecă calomnia! Această femeie crede că le știe pe toate și face ce vrea! Așa îi spune avocatul plătit din banii contribuabililor!”, a scris Georgică Cornu furios, pe pagina lui de socializare. 

Marina Almășan, despre Georgică Cornu: „A fentat pușcăria! Era plimbat în cătușe în fața țării!” 

Marina Almășan a decis să nu mai tacă și a început să facă, pe pagina sa de socializare, o serie de dezvăluiri de senzație din trecutul controversat al fostului său partener de viață. 

„Un om care a fentat instituțiile Statului pentru a scăpa de pușcărie, nu avea cum să nu încerce să prostească și jurnaliștii ce încearcă să se dumirească ce se ascunde, de fapt,  în spatele despărțirii noastre. 

A încerca să te dai <<fată mare>> și un îndrăgostit <<neînțeles>>, care-și <<agresează>> iubita doar cu flori, când știi bine că ai în urma ta munți de dovezi jenante ale unui grobianism feroce, care a pus-o pe fugă și pe precedenta ta soție, este încă o dovadă a unui caracter despre care eu, deocamdată, încă tac. 

După încercări disperate de a mă separa, în ultimii 5-6 ani, eșuate într-o mare de șantajuri și amenințări ( toate dovedibile : eu nu prostesc presa, căci fac parte din ea!), am luat în sfârșit, în acest an, cu prețul securității mele, taurul de coarne. 

Nu voi publica (ÎNCĂ!) halucinantele noastre conversații din ultimii ani ( îi mulțumesc tatălui meu că m-a învățat să păstrez întotdeauna corespondența cu persoane periculoase). Sunt atât de josnice și de vulgare, atât de grave, încât păstrez deocamdată accesul la ele doar pentru avocat și câțiva oameni apropiați”, a povestit vedeta TVR, pe pagina ei de socializare. 

„Lângă acest om n-am locuit efectiv nici un an”

„Despărțirea de acest om, lângă care n-am locuit efectiv nici un an, pus cap la cap, trebuia să aibă loc incă din primele luni (2012), însă mila și omenia m-au făcut să-i rămân alaturi în tot timpul prăbușirii sale profesionale și umane , asumându-mi riscul distrugerii propriei mele imagini, atunci când el era plimbat in catușe prin fața întregii țări. 

Nu mi-am imaginat, în acele momente, că problemele sale cu legea vor dura atâția ani. Când ele au început să se încheie ( nu mă întrebați cum..), atunci am început și eu să mă <<rup>> de el, considerând că mi-am făcut datoria de prieten. 

Însă groaza și teroarea, încercarea mea de a masca totul în public,  pentru a nu-mi <<omorî>> părinții cu zile, au făcut să nu reușesc să duc la capăt dorința,decât acum. 

Am vrut să mă despart în liniște, civilizat, lucru declarat și în comunicatul meu decent, făcut public cu câteva luni în urmă. N-a fost chip! Prin urmare, asist siderată la sarabanda minciunilor și calomniilor pe care acest om (antrenat de continua sa luptă cu justiția), le varsă pe la diferite televiziuni, dezinformând populația cu pretinsa sa <<iubire neîmpărtășită>>”, a mai spus prezentatoarea tv. 

Georgică Cornu: „Cât despre cât am furat eu de la Stat…”

Georgică Cornu a răspuns și el la acuzațiile fostei partenere cu un mesaj pe măsură. 

„Rămân uimit de prostiile pe care le debitezi! Când erai în scandal cu Socaciu erai acuzată că ești KGB-istă! Era parlamentar poate știa! Desigur, se baza și pe faptul că cincizeci la sută ești rusoaică!

Rămân surprins că purtarea ta aduce la Putin în condițiile în care pe mine mă crezi un prăpădit de ucrainean! Știu cât te bucurai la succesele lui Putin și ce urât vorbeai de ucrainieni! Devii pe zi ce trece tot mai caraghioasă! 

Tu nu vezi că ai doar un mic cor care te laudă, au avut sau se gândesc la viitoare interese la tine gen: avocat, psiholog etc!

Cât despre cât am furat eu de la Stat, cred că știi că există Sentințe definitive că nu am furat nimic, din contră mă voi judeca cu Statul pentru prejudiciile create!

Schimbă avocatul, nu-l mai plăti din banii contribuabililor!”, a scris omul de afaceri pe contul lui de socializare. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
shutterstock 2437493777 jpg
clickpentrufemei.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
mihaela radulescu jpg
cristina mare jpg
Ozana Barabancea, o femeie fericită
Banner Titi Aur
heidi klum profimedia jpg
sofia  vergara emmy 2024 gettyimages jpg
florin piersic david popovici colaj click jpg
banner Iulian Lemnaru
image
actualitate.net
image
actualitate.net