Ioana State și fosta soție a lui Cătălin Bordea, la cuțite! Livia Eftimie n-a mai tăcut după ce comedianta a făcut-o praf în mediul online și s-au luat la ceartă pe Instagram: „Vorbește despre zdreanța de Livia public...”

30 iulie 2024 8:39   Vedete românești

Apariția publică a Liviei Eftimie, prin care a vorbit despre motivele care au condus la despărțirea de Cătălin Bordea a stârnit un val și mai mare de revoltă nu doar din partea fanilor, ci și a apropiaților. Ioana State a făcut o postare referitoare la Livia, iar aceasta din urmă a reacționat, cele două ajungând să se ia la ceartă pe Instagram. 

Dorința Liviei Eftimie de a-și spune partea ei de poveste, după ce a fost hulită și pusă la zid pentru că și-a înșelat fostul soț cu fostul cel mai bun prieten al acestuia, s-a transformat într-o altă dramă. Bruneta a fost nevoită să țină piept „apărătorilor” lui Bordea - colegi de breaslă și prieteni - care cunosc o parte din poveste și l-au considerat neîndreptățit. 

Ioana State, prima reacție după declarațiile Liviei Eftimie

La scurt timp după declarațiile Liviei Eftimie, Ioana State a realizat o postare în social media prin intermediul căreia a dat de pământ cu bruneta, pe care a numit-o victimă „în varianta ei”.

„Atât a mințit Livia (a lu’ Spike) și s-a victimizat în «varianta ei» de mai aveam puțin și credeam că Bordea i-a aruncat de fapt pisicii Biancăi de la balcon. Bordea era plecat la Craiova după pisici când s-a combinat ea cu Spike. Său să fi fost America Express”, a scris Ioana State, în mediul online.

Livia Eftimie: „Îmi pare rău că n-am contat deloc”

La rândul său, Livia Eftimie i-a scris primul comentariu postării Ioanei State: 

„Du-te repede nervoasă la club, la clubul unde am muncit de mi-au sărit capacele. Vorbește despre zdreanța de Livia public, așa cum vrei. Îmi pare rău ca n-am contat deloc, Ioana. Ca tu cu asta ai rămas. Să fii bine.”

Ioana State nu s-a lăsat mai prejos și i-a oferit o altă replică Liviei Eftimie:

„Chestia e că ai contat foarte mult pentru mulți dintre noi de acolo, poate de aici și reacția și dezamăgirea. Nu că ai plecat, ci cum ai făcut-o. Iar acum știi bine că adevărul tău e diferit de realitate… am vorbit poate înaintea altora care ar trebui să spună că nu după divorț ai inceput alta relație, ci cu mult înainte. Nu poți să te miri acum că oamenii reacționează.”

Mai multe