Cine este Ioana State, concurentă la Asia Express sezonul 7. Va face echipă cu Mane Voicu: „Plec în cea mai nebună aventură”

Asia Express Sezonul 7 pregătește o nouă experiență captivantă, iar printre concurenți se numără Ioana State, o comediantă talentată cunoscută pentru umorul său irezistibil. Echipată cu spiritul său vesel și pregătită să se confrunte cu provocările neașteptate ale Drumului Zeilor, Ioana State va face echipă cu colegul său de breaslă, Mane Voicu, promițând un spectacol plin de haz și aventură.

Ioana State. Foto: arhiva.
Ioana State. Foto: arhiva.

Drumul către faimă

Ioana State și-a construit reputația în mediul online, unde postările sale amuzante au atras atenția publicului. Aceasta a făcut trecerea la televiziune, participând și ajungând până în fazele finale ale emisiunilor precum Stand-Up Revolution și iUmor. Prin abilitățile sale de a stârni hohote de râs, Ioana State a câștigat titlul de "regina autoironiei".

La vârsta de 32 de ani, Ioana State a devenit o figură importantă în lumea comediei românești. Cu o doză generoasă de autoironie, a reușit să treacă prin momente dificile, inclusiv provocările legate de imaginea corporală. Dincolo de lumina reflectoarelor, Ioana State este o persoană implicată în cauze caritabile, evidențiindu-se ca o prezență plină de umor și autenticitate.

De la Stand-up la Drumul Zeilor

Aventura Asia Express va aduce o altă latură a personalității lui Ioana State în prim-plan. Participând la competiția intensă alături de Mane Voicu, un alt comediant apreciat, Ioana State își propune să testeze limitele proprii și să exploreze necunoscutul. Cu siguranță, telespectatorii se pot aștepta la momente pline de umor și la surprize neașteptate din partea acestei echipe amuzante.

Ioana State, originară din comuna Dascălu, județul Ilfov, și-a început cariera de comediantă în mediul online, iar ulterior a adus umorul său pe scenă, cucerind publicul. Având o perioadă de adolescență marcată de provocări, Ioana State a găsit în umor și autoironie resurse pentru a depăși obstacolele.

Ce a declarat Ioana State despre plecarea la Asia Express

Înainte de a pleca în aventura Asia Express, Ioana State și Mane Voicu au împărtășit așteptările și emoțiile lor. Ioana State a subliniat că se așteaptă la o competiție dificilă, dar plină de bucurie și entuziasm. Mane Voicu vede în Asia Express o oportunitate de a-și descoperi limitele și de a părăsi zona de confort.

Nu m-a crezut mai nimeni dintre apropiați când am spus în ce m-am băgat. Eu care mă împiedic și când deschid ușa și care am învățat să merg pe bicicletă la 11 ani. Singurul meu instinct de supraviețuire e să comand două porții de paste că poate nu mă satur cu una. Cu toate astea sunt inconștient de nerăbdătoare. Știu că va fi foarte greu ce ne așteaptă și în același timp sunt cuprinsă de un entuziasm nebun. Vreau să testez adrenalina unei astfel de competiții. Eu mă laud că sunt echilibrată, că mă descurc în orice situație, că știu să gestionez situații de criză. Acum sigur voi avea contextul să-mi demonstrez că nu sunt chiar așa. Las multe acasă: un iubit, nu al meu, al altcuiva, care sigur nu îmi va duce dorul pentru că nu știe că e iubitul meu. Glumesc… îmi va fi dor de familie și prieteni, mai ales de nepoți, de spectacole, de toată echipa mea de la #spitalepublicedinbaniprivati pe care îi las singuri atâta timp. Dar revin victorioasă, le-am promis. Plec în cea mai frumoasă și nebună aventură și vreau să mă lupt cu toate forțele distrându-mă și bucurându-mă de fiecare emoție trăită acolo”, a mărturisit Ioana State.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
pensii vedete jpg
cezara dafinescu  jpg
irina shayk jpg
florin piersic facebook jpg
banner Ileana Stana Ionescu png
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net