Victor Slav și iubita, primul mesaj despre participarea la Asia Express: „Habar n-avem în ce ne-am băgat. Sper să plecăm întregi la cap”

Ultima actualizare:

Victor Slav și iubita sa au făcut public primul lor mesaj referitor la participarea în cadrul emisiunii "Asia Express". Cu un ton optimist, dar și cu o doză de umor, cei doi au dezvăluit că au fost surprinși de propunerea de a face parte din acest reality show și că nu știu exact la ce se încumetă, dar sunt hotărâți să trăiască fiecare moment din această experiență inedită.

Victor Slav și Selina. Foto: arhiva.
Victor Slav și Selina. Foto: arhiva.

"Asia Express continuă!!! Cam asta ne-a venit în minte când am primit propunerea de participare la acest minunat reality show. O privim ca pe o experienţă unică, inedită, o cunoaştere atât de sine, cât și reciprocă și sperăm ca odată cu această aventură să evoluăm frumos (fizic și psihic)", au declarat cei doi în mesajul lor.

Cei doi au declarat că nu știu la ce s-au înhămat

Cu umor, Victor Slav și iubita sa recunosc că nu știu exact la ce s-au înhămat, dar se vor strădui să trăiască fiecare moment din această călătorie și să ofere tot ce au mai bun.

Habar nu avem în ce ne-am băgat, daaaar vom încerca să trăim fiecare moment în parte, vom încerca să simţim această aventură prin toţi porii noştri, să dăm cât putem, ce avem mai bun şi indiferent de situatie, să plecăm mai frumoşi sufleteşte şi cu prieteni noi", mai spun cei doi

„Suntem pregătiţi să fim o echipă şi abia aşteptăm să ne cunoaştem mai bine!"  

Cu privire la pregătirea pentru această experiență, cei doi au recunoscut că, deși vor să fie pregătiți, nu știu exact pentru ce anume se pregătesc și că realitatea poate fi diferită față de așteptările lor.

Considerăm că pe lângă toată activitatea fizică, cea psihică va avea rolul principal şi bineînţeles că încercăm să privim mereu partea frumoasă a lucrurilor… şi apropo de psihic- sper să plecăm întregi la cap😂Toată lumea ne întreabă dacă suntem pregătiţi, noi zicem şi vrem să fim, dar nu ştim de fapt pentru ce ne pregătim mai exact, ne putem doar imagina lucruri. Ştii vorba aia - socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din târg - cam asta simţim şi noi acum. Şi, ca să tragem o linie, suntem pregătiţi să fim o echipă şi abia aşteptăm să ne cunoaştem mai bine!", au conchis cei doi, subliniind entuziasmul și determinarea lor de a face din această aventură o experiență memorabilă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net