Din ce câștigă bani Victor Slav. S-a asociat cu iubita lui, Selina și câștigă sume impresionante

Victor Slav formează un cuplu de mai bine de trei ani cu Selina, iubita lui, iar relația lor merge acum de minune. Deși în trecut au avut parte de mai multe certuri și împăcări, au trecut peste obstacolele apărute și acum au devenit asociații unei afaceri cu parfumuri.

Din ce fac bani Victor Slav și Selina / foto: Social media
Din ce fac bani Victor Slav și Selina / foto: Social media

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu și-a găsit marea iubire în brațele Selenei, iar lumea așteaptă deja să facă pasul cel mare. Până atunci, Victor Slav și Selina se ocupă de sfera profesională. Printre sursele de venit se numără profitul oferit de o afacere la care cei doi sunt asociați. 

Victor Slav: „Este și un business de familie”

În trecut, fostul prezentator meteo a vorbit despre sursele sale de venit. Deși la un moment dat s-a zvonit că Victor Slav are probleme cu banii, acesta pare să o ducă mai bine ca niciodată. 

„Da, unul cu bijuterii și altul cu parfumuri. În momentul de față am să schimb un pic macazul în ceea ce privește site-ul de parfumuri și am trecut cumva la un alt nivel, ceea ce mă bucură. În curând o să lansez un nou site de parfumuri. La un magazin online suntem asociați (n.r. cu Selina), la celălalt nu suntem. Este și un business de familie ca să spun așa, cel cu parfumuri.”, spunea Victor Slav acum ceva timp, într-un interviu Playtech.ro

Ce spune Victor Slav despre căsătoria cu Selina 

În urmă cu mai mult timp, Victor Slav mărturisea că trăiește o frumoasă poveste de dragoste în brațele iubitei sale, Selina. Cum întrebările despre nuntă sunt nelipsite, bărbatul a rupt tăcerea și a declarat că pentru el nunta este un clișeu și preferă să ia lucrurile așa cum vin. 

„Sunt într-o relație foarte frumoasă de 3 ani, dar cererea în căsătorie nu știu când vine. Eu sunt un om foarte serios și da, mă gândesc la lucruri serioase, dar eu niciodată nu mi-am făcut planuri înainte, iau lucrurile așa cum vin ele. Știu că e un clișeu, dar așa e”, spunea Victor Slav, în cadrul unei emisiuni TV, în urmă cu ceva timp.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
wizz air avion la sol
image
image
image
image
image
image
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net