Victor Slav și Selina s-au împăcat? Imaginea care vorbește de la sine

Deși părea că frumoasa poveste de dragoste dintre Victor Slav și prietena sa, Selina, s-a încheiat cu ceva vreme în urmă, o postare a celor doi de pe Instagram ar părea să arate că iubirea plutește din nou în aer. Deși Victor Slav a confirmat, la vremea respectivă, despărțirea, se pare că el și Selina apar din nou împreună.

Cei doi au fost împreună vreme de 3 ani
Cei doi au fost împreună vreme de 3 ani

Victor Slav a dorit întotdeauna să țină departe de lumina reflectoarelor povestea de dragoste pe care a împărtășit-o cu Selina, însă, un lucru ce a fost îndeajuns de clar a fost că această relație a ajuns la final. Cel puțin, asta se spunea în urmă cu doar câteva luni, iar după apariția zvonurilor, Victor Slav a confirmat nu doar că el și Selina nu mai sunt un cuplu, ci și că despărțirea lor a avut loc încă din luna septembrie a anului trecut!

Ei bine, se pare că fost prezentator Meteo are un adevărat talent în a-și ascunde viața privată de lumina reflectoarelor, dacă despărțirea dintre el și partenera sa a zburat pe sub radar vreme de atât timp.

Însă, în ciuda faptului că aceștia au pornit pe drumuri diferite, după cei 3 ani petrecuți împreună, se pare că dragostea plutește din nou în aer pentru Victor Slav și Selina. Cel puțin, cei doi nu se sfiesc să apară împreună pe Instagram, într-o postare din cursul zilei de ieri.

Fotografia de pe Instagram cu cei doi
Fotografia de pe Instagram cu cei doi

Cei doi au fost împreună 3 ani și se gândeau la căsătorie

Victor Slav și Selina au format un cuplu vreme de 3 ani, iar vedeta se gândea deja la o posibilă căsătorie, în viitor. Din păcate, lucrurile au luat o turnură proastă atunci când, potrivit informațiilor, Victor Slav ar fi aflat că partenera sa nu îi era loială. În ciuda acestor lucruri, cei doi și-au păstrat viața privată secretă, dorind să își rezolve toate problemele departe de camerele de luat vederi.  

Iar dacă postarea celor doi de pe rețelele de socializare este un indiciu, se pare că tot la fel de secretă ar fi și o posibilă împăcare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net