Victor Slav, în tandrețuri cu iubita! Cum a apărut alături de Selina VIDEO

Ultima actualizare:

Deși au o relație de câțiva ani, Victor Slav și iubita lui, Selina, nu sunt tocmai genul care să se afișeze în ipostaze romantice și pe rețelele de socializare. Recent însă, fostul prezentator TV și-a luat admiratorii prin surprindere, publicând în mediul online un filmuleț în care partenera lui îl pupă cu patos! Iată cum au fost surprinși!

Victor Slav, alături de iubita lui, Selina Foto: instagram
Victor Slav, alături de iubita lui, Selina Foto: instagram

Victor Slav și Selina se bucură în prezent de un sejur la mare, pe litoralul românesc, cei doi îndrăgostiți publicând mai multe imagini din câteva cluburi de fițe de la malul mării.

Vezi și: Victor Slav locuiește cu iubita, după ce și-a pierdut apartamentul în afacerea de pe Decebal!

Victor Slav, în tandrețuri cu iubita lui, Selina

Pe lângă atmosfera de petrecere și voie bună, Victor Slav și iubita lui nu uită nici să își împărtășească mici tandrețuri, chiar dacă de-a lungul timpului au fost destul de discreți când a venit vorba de relația lor.

De obicei, în pozele pe care cei doi parteneri le urcă pe rețelele de socializare, aceștia se afișează ca un cuplu, însă lasă momentele romantice pentru clipele în care se află doar ei doi. Cu toate acestea, se pare că distracția de la mare a avut o influență pozitivă asupra „amorezilor”, care au împărtășit în fața camerei de filmat un moment tandru, în care Selina îl pupă cu patos pe obraz pe Victor Slav. 

Nu rata: Iubita lui Victor Slav a făcut videochat! Selina apare goală, în ipostaze demne filmelor pentru adulți

După divorțul de Bianca Drăgușanu, alături de care are și o fetiță, pe Sofia, Victor Slav a mai acordat o șansă relației cu fosta asistentă TV, care n-a avut însă sorți de izbândă. După despărțirea finală dintre ei, Slav a mai bifat câteva relații pasagere, însă ulterior a început un nou capitol din viața sa alături de Selina, actuala iubită. 

Victor Slav, discret atunci când vine vorba de viața lui personală

Cu toate acestea, fostul prezentator TV a decis să își țină viața personală departe de sfera publică, fiind rezervat atunci când vorbește despre acest subiect. Totodată, nici partenera lui nu își dorește să se facă neapărat remarcată în showbizul autohton, ținându-se departe de lumina reflectoarelor. Cei doi își trăiesc povestea de dragoste de aproape trei ani fără să se expună prea mult. 

Victor Slav a cunoscut-o pe Selina într-un local de fițe din Capitală, acolo unde aceasta era hostess. Ulterior, în presă au apărut și informații potrivit cărora partenera lui a făcut videochat. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net