Victor Slav este adeptul postului intermitent! „Nu mă pot abține de la înghețată!”

#Exclusiv Click!

Victor Slav (43 de ani) se declară un gurmand înrăit. Atunci când vine vorba de mâncare, fostul manechin și vedeta de televiziune spune că este extrem de pofticios și preferă mâncarea sănătoasă, meniurile cu planuri nutriționale personalizate care îi bucură papilele gustative și îl mențin într-o formă de invidiat.

Aș mânca de toate și în cantități mari. În pandemie m-am îngrășat și atunci am avut cele mai multe kilograme!”, ne-a povestit Victor Slav care încearcă să își stăpânească acum pofta de mâncare ținând post intermitent. 

“Eu țin acum post intermitent iar în  în cele 8 ore în care ai voie să mănânci, eu mănânc doar o dată  pentru că îmi este foarte bine așa și nu îmi este foame, nu stau să mă gândesc la mâncare, am foarte multă treabă și alerg de colo-colo. În schimb nu mă pot abține niciodată de la înghețată și de aceea nici nu am în casă așa ceva”, ne-a povestit Victor Slav.

Vedeta obișnuia să facă mai mult sport înainte, pentru a se menține în formă și la greutatea ideală, însă acum din cauza programului încărcat pe care îl are nu mai reușește să meargă la sală atât de des pe cât și-ar dori.

Cum își răsfață Victor Slav fiica de 7 ani

Sofia (7 ani), fetița pe care fostul prezentator TV o are cu Bianca Drăgușanu, îi seamănă leit tăticului său.

Este fata lui tata și nu prea pot să mă abțin, îi cam fac toate poftele, se întâmplă cam ce vrea ea. Încercăm să îi facem toate plăcerile. Cred că e normal și cred că toți părinții le fac poftele copiilor. Sunt un norocos pentru că îi place foarte mult școala și este foarte sociabilă, o mai și duc, o mai și iau de la școală”, ne-a mărturisit  Victor Slav.

Are o relație stabilă de 4 ani de zile

În ceea ce privește viața sa de cuplu, Victor Slav are o relație stabilă de 4 ani de zile  cu iubita lui, Selina, însă nu îi place să vorbească foarte multe despre acest aspect pentru că întotdeauna a fost mai reținut din acest punct de vedere.

„Suntem de 4 ani împreună și merge foarte bine!”, ne-a declart Victor Slav atunci când a venit vorba de actuala sa poveste de iubire.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net