Irina Rimes a dat cărțile pe față! Adevărul despre idila cu un artist român. Cum rămâne cu iubitul francez?

22 septembrie 2024 17:25   Vedete românești

Irina Rimes este împreună cu artistul francez David Goldcher de aproximativ 4 ani. Totuși, iubirile trecutului par să o bântuie încă pe cunoscuta artistă din Republica Moldova. Irina a dat cărțile pe față și a dezvăluit adevărul despre idila pe care a avut-o în urmă cu mulți ani cu un trapper român.

Irina Rimes a dat cărțile pe față! Adevărul despre idila cu un artist român

Irina Rimes s-a iubit în urmă cu câțiva ani cu trapper-ul Killa Fonic. Dragostea lor a fost una fulgerătoare și intensă, însă una de scurtă durată, motiv pentru care în 2017 s-au despărțit. Totuși, cuplul le-a intrat rapid la inimă fanilor, motiv pentru care chiar și acum după 7 ani de la separare, oamenii încă mai speculează despre sentimentele dintre cei doi. 

Cei doi și-au refăcut viețile: Killa este împreună de mulți ani cu Dana, de profesie arhitect, în timp ce Irina este împreună de 4 ani cu francezul David. Totuși, în urma despărțirii Irina a suferit extrem de mult și din durerea ei s-au născut foarte multe piese de dragoste. Totodată, la fiecare concert pe care cei doi artiști îl au, un fan le amintește de fosta lor relație printr-un balon roșu, simbolul poveștii lor de iubire. Astfel, fanii au început să romantizeze această legătură dintre ei și mai speră chiar și acum la o împăcare. Culmea, ar avea și motive să o facă, întrucât, la concerte, Irina ia de fiecare dată balonul și îl lasă să zboare, dând de înțeles că nu a trecut peste bărbatul care a făcut-o fericită în trecut. Pe de altă parte, Killa a avut reacții nervoase cu privire la acest gest din partea fanilor și a explicat foarte clar că își dorește ca oamenii să nu mai aducă în discuție relația pe care a avut-o cu Irina.

Totuși, recent, Irina a decis că este momentul să lămurească lucrurile și să spună adevărul desre acea idilă demult apusă. Jurata de la „Vocea României” a explicat că a îngropat în trecut iubirea ei pentru Killa Fonic și că în prezent este foarte fericită alături de David. În plus, a dezvăluit de ce încă mai folosește acel balon roșu la concertele sale și de ce este în continuare important pentru ea. 

„Între mine și Killa Fonic nu este nimic, nu va fi niciodată nimic, de foarte mult timp nu mai este nimic, eu sunt într-o relație cu un tânăr francez și sunt foarte bine în relația mea. Până a fi în relația cu tânărul francez am fost într-o altă relație, despre care am scris foarte mult, așa că foarte multe lucruri pe care credeți voi că le-am scris pentru Killa Fonic nu sunt pentru el, îmi pare rău să vă dezamăgesc. Am văzut mai multe filmulețe în care el se supără că mergeți la el la concerte cu bandane și baloane. Nu vă duceți! Bandana nu e despre el. Bandana e piesa mea. Voi la mine puteți să veniți cu bandane, e ok să veniți cu bandane și cu baloane. E un omagiu unei iubiri din care s-a născut multă muzică, acea iubire s-a terminat de mult timp, dar a existat. Ar trebui să încetați să alimentați acest val”., a spus Irina Rimesc pe TikTok.

Mai multe