Irina Rimes a renunțat la inhibiții. Artista, aproape goală și cu bustul la vedere

Irina Rimes a lansat o nouă piesă: „Pădure”, un dialog emoționant și o invocare, explorând legătura profundă dintre om și natură. De asemenea, în videoclipul noii sale creații, artista a renunțat la inhibiții și apare într-o ipostază cum nu ai mai văzut-o până acum!

Irina Rimes, super sexy în videoclipul noii sale piese / foto: arhiva Click!
Irina Rimes, super sexy în videoclipul noii sale piese / foto: arhiva Click!

Irina Rimes, în vârstă de 32 de ani, una dintre cele mai apreciate artiste din România, și-a propus să ne ducă în mijlocul pădurii și oriunde natura respiră în voie, cu noua sa piesă. ,,Pădure” face parte din EP-ul ,,Origini", material care te va purta într-o călătorie muzicală plină de dor, iubire și mister.

Cântăreața este urmărită de un număr impresionant de mare de fani din România, care îi urmăresc în mod constant activitatea artistică și nu numai și niciodată nu îi dezamăgește.

În videoclipul piesei, artista apare așa cum nu ai mai văzut-o până acum. Renunțând la inhibiții, Irina Rimes a avut o idee ingenioasă pentru noua ei creație. Mai exact, în videoclip, a apărut într-o ipostază provocatoare: i se topesc hainele până ai impresia că rămâne goală pușcă.

„Cu vocea ta îngerească ai puterea să topeşti orice inimă de gheață”

Dar, cântăreața iese mai mult în evidență cu vocea sa. Internauții au avut doar cuvinte de laudă pentru noua melodie a artistei:

Superbă melodia, superb decorul...iar fata asta a noastră...cool, marfă, beton”, „Irina, ai toată admiratia mea! Te admir cu tot sufletul! Cu vocea ta îngerească ai puterea să topeşti orice inimă de gheață! Succese cât mai frumoase!”, „Ai piese superbe”, „Superba melodie, Irina, ești top”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților pe pagina personală de Instagram a artistei.

La doar 32 de ani, Irina Rimes a reușit deja să devină un nume consacrat atât în țara ei natală, Republica Moldova, cât și în România. Cântăreața reușește să atingă cifre impresionante la videoclipurile pieselor de pe YouTube, fiecare melodie ajungând hit.

În 2016, ea a fost numită de revista Cosmopolitan „revelația anului 2016”, iar în 2019, revista Forbes România a inclus-o în topul celor mai de succes tineri din generația „sub 30 de ani”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
anca dumitra instagram jpg
Banner Magdalena Chihaia
Gabriela cristea reteta biscuiti jpg
Banner Alexandru Ciucu
Demi Moore
andra maruta jpg
doinita oancea lora jpg
jennifer lopez ben affleck intalnire profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net