Viral pe Tik Tok cu Irina Rimes. Ce a făcut artista la Chișinău. VIDEO

Irina Rimes este protagonista unui filmuleț devenit viral pe TikTok. Cântăreața a avut o apariție surprinzătoare la Chișinău. O tânără din Republica Moldova, care cânta în centrul orașului, la chitară, a avut parte de o mare surpriză chiar în momentul în care interpreta o piesă a artistei Irina Rimes.

Irina Rimes a cântat pe stradă

irina rimes jpg

Chitarista a avut parte de o adevărată surpriză în timp ce cânta pe o stradă din centrul Chișinăului.

La un moment dat, de ea s-a apropiat chiar Irina Rimes. Îmbrăcată într-un pardesiu negru și cu ochelari de soare, artista a fost imediat recunoscută de fata care cânta pe stradă.

Întâmplarea a ajuns virală pe TikTok. Cunoscuta cântăreață Irina Rimes trecea prin zona în care tânăra din Chișinău cânta. Când și-a auzit melodia, artista s-a oprit și a cântat cu ea una dintre cele mai îndrăgite piese ale sale „Cosmos”.

Momentul emoționant pentru tânăra cântăreață amatoare a fost înregistrat, iar filmul a ajuns pe TikTok.

Clipul întâmplării a acumulat peste 100 de mii de vizualizări într-o singură zi.

Cele două au interpretat piesele „Nu știi tu să fii bărbat” și „Cosmos” și au adunat zeci de oameni în jur. În tot acest timp, Irina Rimes a cântat cu ghiozdanul în spate, iar colega de duet a acompaniat-o și cu chitara.

Irina Rimes a devenit cunoscută în Republica Moldova după ce a participat în 2012 la concursul Fabrica de staruri, unde a ajuns până în finală. Ulterior, ea s-a mutat în România, unde a încercat să se afirme sub pseudonimul Irra, însă acest proiect nu a avut succes.

În 2016, și-a relansat cariera cu piesa „Visele”, care a ocupat locul 1 în clasamentele radio din România. Aceasta a fost urmată de alte hituri precum „Ce s-a întâmplat cu noi”, „Bolnavi amândoi”, „Nu știi tu să fii bărbat” sau „Poem”, ce au transformat-o pe Irina Rimes într-una dintre cele mai de succes cântărețe din România, scrie Tv8.md

Ce este „Sufrageria Irinei”

Concertul intitulat „Sufrageria Irinei” va avea loc mai întâi în București, la Sala Palatului. La inițiativa artistei, întreaga scenă va fi transformată într-un spațiu primitor unde vor cânta alături de ea artiști precum Tudor Chriliă, Andra și Mircea Baniciu. Biletele pentru acest eveniment au fost puse deja în vânzare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
alex dobrescu si prietenul lui jpg
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image png
dan nutu ileana popovici jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net