Irina Rimes pusă pe fapte mari, în sezonul 12 de la „Vocea României”! Cât de bine colaborează artista cu iubitul ei, pe plan muzical. „Promit că anul acesta..”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Irina Rimes (32 de ani) este foarte activă în această perioadă. Munca primează în locul vacanțelor, dar artista nu se plânge deloc.

Este în toiul filmărilor pentru sezonul 12 Vocea României  de la PROTV, dar în același timp pregătește concertul „Descântatele” care va avea loc pe 28 septembrie, la Arenele Romane.

Vedeta își face timp și pentru viața personală, despre care ne-a povestit pentru Click! că „nu poate fi distinsă, cel puțin acum, de cea artistică”.

Irina, pentru mulți vara este despre vacanțe, plajă și relaxare, dar știu că la tine nu este așa. Ați început filmările la Vocea României și voiam să te întreb cum ai descrie „Echipa Irina” de anul acesta”?

Corect, verile mele nu mai sunt de mult despre vacanțe, dar nu mă plâng niciodată. Pentru mine, e sezonul cel mai activ, sezonul concertelor, festivalurilor și, desigur, al Vocii. Anul acesta, e un sezon deosebit în care pot spune că m-am întâlnit cu viitori colegi. Vocile sunt foarte bune, iar ale mele cred că au șanse mari să câștige premiul. Nu pot da mai multe detalii, dar promit că anul acesta echipa mea va face spectacol!

„Energia vine chiar din concerte”

Presupun că este o perioadă aglomerată și prin prisma concertelor. Cum te descurci cu toate, de unde îți iei energia?

Energia vine chiar din concerte, de la oameni. În timpul în care cânt, alături de public, mă reîncarc cu toată emoția și bucuria oamenilor și asta mă face să uit de oboseală.

Nu am putut să nu remarcăm amploarea pe care a luat-o remixul piesei „Dudadu”. Ce înseamnă asta pentru un artist?

Bucurie foarte mare. Pentru mine a fost o surpriză modul în care totul s-a derulat... de la play-ul dat de &ME și KeineMusik, până la colaborarea cu Steve Aoki și interesul lui Tiesto în piesă. Tot proiectul „Origini” este unul foarte special pentru mine și faptul că „Dudadu” ajunge la atâția oameni înseamnă enorm.

"Are un proiect muzical împreună cu iubitul ei, David"

David, iubitul tău face parte și el din lumea muzicii. Cum vă înțelegeți, colaborați împreună?

Ne înțelegem, uneori mai bine, alteori și mai bine. David și cu mine, împreună cu colegii mei de trupă, am lucrat la albumul Origini. A fost proiectul nostru pe care îl vom prezenta pe 28 septembrie și la Arenele Romane, la concertul meu „Descântatele”. El a inițiat și făcut primul remix pentru piesa „Dudadu”, anume, Dudadu Flip care a ajuns, de fapt, să dea startul valului de atenție și amploarea prin play-ul dat de &ME.  

Ținând cont că se întâmplă foarte multe în viața ta, cum te descurci să te menții în formă?

Cred că tocmai stilul meu de viață mă menține în formă. Nu am o dietă alimentară, nu cred că am avut vreodată. Merg în schimb, de câte ori am ocazia, la yoga.

Și când veți avea timp de o vacanță, unde ați vrea să mergeți?

Nu stabilim niciodată dinainte unde să mergem. De multe ori, mergem în Franța, unde îmbinăm și vacanța, dar și muzica.

Am văzut pe social media că pregătești și un concert pentru fanii tăi, la Arenele Romane. Ne poți spune un pic din casă, ce surprize le-ai pregătit celor care vor fi prezenți?

Eiii, pe 28 septembrie are loc concertul meu, „Descântatele”. O să fie plin de surprize, eu și echipa mea tocmai ce stabilim ultimele detalii ale producție și scenografiei.

Am pregătit un show nou alături de mulți invitați, pe care îi voi anunța curând pe paginile mele de social media. Cât despre fani, abia aștept să vadă un nou concept, foarte drag mie.

Cât de complicat este pentru un artist să-și facă un playlist pentru un astfel de concert? Și câtă pregătire este în spate?

E vorba de multă muncă, pentru playlist, pentru repetiții, pentru stabilirea producției, logistică, scenografia - sunt foarte multe detalii care fac diferența. Pentru „Descântatele” avem un întreg nou concept de arătat. Pentru mine, cum ziceam, proiectul Origini s-a diferențiat. M-a scos din zona mea de confort, am explorat, mi-am „făcut filmul”. Vreau ca toți să veniți să îl vizionați pe 28 septembrie.

Dacă ar fi să descrii viața ta artistică, din acest moment, în trei cuvinte, care ar fi acelea? Dar cea personală?

Intensă, metamorfică, dinamică. Viața mea personală este viața mea de artist și invers. Pentru mine, nu sunt două lucruri distincte, sunt implicată 100% în proiectul meu artistic, iar de aceea viața mea personală nu poate fi distinsă, cel puțin acum, de cea artistică.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul William și Prințul Harry Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
banner Anamaria Ferentz png
mihaela radulescu jpg
cristina mare jpg
Ozana Barabancea, o femeie fericită
heidi klum profimedia jpg
sofia  vergara emmy 2024 gettyimages jpg
florin piersic david popovici colaj click jpg
banner Iulian Lemnaru
image
actualitate.net
image
actualitate.net