Cine a fost marea dragoste a Marinei Voica. Era cu 24 de ani mai tânăr decât ea: „O iubesc și acum”

 Marina Voica și Laurențiu Cazan s-au iubit cu patos în urmă cu aproape 4 decenii. Cei doi s-au revăzut după 20 de ani de la despărțire, în cadrul unui festival la care au cântat împreună. Întâlnirea lor a fost extrem de emoționantă.

Marina Voica s-a iubit cu Laurențiu Cazan
Marina Voica s-a iubit cu Laurențiu Cazan

„A fost o întâlnire pur artistică, nu ne-am mai văzut de 20 de ani”

Laurențiu Cazan și Marina Voica au trăit o frumoasă poveste de dragoste în urmă cu 40 de ani. Artiștii s-au reîntâlnit pe scenă după două decenii, iar emoțiile i-au copleșit de-a dreptul. În ciuda faptului că au decis să își separe drumurile, cei doi au rămas în relații bune, ba chiar se apreciază reciproc ca și artiști.

„Am cântat împreună cu Marina două piese, a fost și ea, recent, la Moroeni, am acompaniat-o la chitară, a interpretat două piese spaniole. Fiecare a avut treaba lui acolo, în concert, eu am fost doar o singură zi. Oamenii nu au înțeles partea artistică, mulți rămân ancorați doar în zona romantică.

Am cântat cu Marina, noi am rămas prieteni buni. O colaborare artistică nu înseamnă o poveste de dragoste, eu m-am dus pe scenă cu arta. A fost o întâlnire pur artistică, nu ne-am mai văzut de 20 de ani. De fapt, nu a fost o colaborare, ci o chestie spontană. Nu m-am gândit să cânt cu ea, a fost o întâmplare. Am întrebat-o, a ieșit extraordinar, o chestie de spontaneitate”, a mărturisit Laurențiu Cazan, potrivit newsweek.ro.

Laurențiu Cazan și Marina Voica, în urmă cu 40 de ani / Foto: arhivă presă
Laurențiu Cazan și Marina Voica, în urmă cu 40 de ani / Foto: arhivă presă

„Pe Marina Voica o iubesc acum doar ca om”

De asemenea, Laurențiu Cazan a mărturisit că nu mai are sentimente de dragoste pentru Marina Voica. Compozitorul susține că o iubește pe fosta sa parteneră ca om și ca artistă, iar respectul pe care și-l oferă este cel mai important lucru pentru ei

„Marina arată foarte bine, dar să avem respect pentru un om care are o vârstă, nu vorbim acum despre iubiri, la vârsta asta. Pe Marina Voica o iubesc acum doar ca om, ca artistă. Nu am voie să o iubesc că alții se și gândesc la lucruri mondene? Nici eu și nici ea nu mai avem 20 de ani. Să avem respect!”, a declarat el pentru Impact.

Între Marina Voica și Laurențiu Cazan a fost o diferență de vârstă de 24 de ani, ea având 87 de ani, iar el 66 de ani. Și chiar dacă nu asta le-a stat în cale, cei doi s-au separat după doar 3 ani de relație. Cântăreața susține că legătura lor a fost una specială și chiar dacă au luat-o pe drumuri separate, au continuat să se susțină reciproc.

„Orice ar spune lumea, Laurențiu m-a iubit. Altfel, aș fi simțit și nu m-aș fi combinat cu un bărbat atât de tânăr. Ne-am iubit unul pe altul, într-un fel special, în care muzica ne lega și mai tare. Am cântat mult timp împreună. Pentru mine, Laurențiu este un geniu muzical”, a declarat Marina Voica într-un interviu, în urmă cu ceva timp.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
fratele Principele Radu, medicul Dan Gabriel Duda, la inmormantarea mamei   Casa Majestatii sale (10) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
image png
Banner Livia Graur
Banner început școala
Banner familia Albu
Banner Ella Craciun
image png
iustina loghin insula iubirii jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net