Cine a fost bărbatul pe care Marina Voica l-a iubit nebunește: „M-a văzut la televizor și s-a îndrăgostit de mine…”

Ultima actualizare:

Marina Voica, una dintre cele mai iubite interprete de muzică din România, a avut o viață plină de evenimente și povești de dragoste pasionale. Deși s-a bucurat de relații de-a lungul anilor, un singur bărbat a rămas în sufletul ei mereu.

Marina Voica. Foto: arhiva.
Marina Voica. Foto: arhiva.

Marcel Voica, prima dragoste și primul soț

Marina Voica s-a căsătorit la vârsta de 19 ani cu Marcel Voica, în timpul studiilor la Moscova. Cu toate că tânăra artistă era îndrăgostită de Marcel, drumurile lor au luat-o în direcții diferite, iar după un an de căsnicie, Marcel a plecat în România. Relația lor s-a stins treptat, iar cei doi au divorțat după șase ani.

La vârsta de 26 de ani, Marina s-a recăsătorit cu Viorel Teodorescu, care avea să fie marea ei iubire. Această poveste de dragoste a început atunci când Viorel a văzut-o pe Marina la televizor și s-a îndrăgostit pe loc. Deși diferența de vârstă era semnificativă și relația lor a fost marcată de durerea pierderii lui Viorel în 1981, Marina a păstrat mereu amintirea acestui bărbat în inima ei. „M-a văzut la televizor și s-a indragostit de mine (…)”, a spus Marina Voica.

Laurențiu Cazan, o poveste de dragoste îndrăzneață

După moartea lui Viorel, Marina Voica s-a îndrăgostit din nou, de data aceasta de Laurențiu Cazan, un tânăr artist. Chiar dacă diferența de vârstă era semnificativă, această poveste de dragoste a fost una pasională și autentică, demonstrând că vârsta nu este un impediment în iubire.

Într-o etapă ulterioară a vieții sale, Marina Voica s-a reîntâlnit cu un tânăr grec pe care l-a cunoscut cu mulți ani în urmă. Acesta i-a reamintit de dragostea lor trecută și a fost alături de ea în momente dificile. Chiar dacă relația lor a rămas platonică, Marina a apreciat gesturile de iubire și sprijinul necondiționat al lui Gheorghios.

De ce nu a dorit Marina Voica să aibă copii?

Marina Voica a fost mereu sinceră în privința deciziei sale de a nu avea copii. Ea a considerat că nu ar fi fost o mamă potrivită și că nu ar fi putut oferi copilului o educație și o viață în concordanță cu standardele sale. În plus, temerile legate de relația cu un copil și pierderea controlului asupra acestuia au contribuit la decizia ei de a nu avea urmași.

Marina Voica a trăit o viață plină de iubire și pasiune, având parte de mai multe relații de-a lungul anilor. Fiecare bărbat a lăsat o amprentă în inima ei, iar povestea lor de dragoste rămâne vie în memoria fanilor și a celor care au iubit-o. Chiar și acum, Marina Voica continuă să inspire prin forța și frumusețea povestii ei de viață.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0891639079 jpg
image
image
image
image
image
image
banner Săndel Bălan
Pepe și Yasmine se potrivesc de minune iar artistul este mereu cu zâmbetul pe buze în preajma tinerei soții
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
Banner Kamara
Megan  Barton Hanson profimedia jpg
banner Radu Leca
Banner fiica Maxer
image
actualitate.net
image
actualitate.net