Ce etnie are, de fapt, Marina Voica? Puțini cunosc acest detaliu din viața ei

Considerată marea doamnă a muzicii ușoare românești, Marina Voica are o viață demnă de poveste. A cucerit publicul român nu doar prin prisma vocii și frumuseții sale, ci și prin povestea tristă de viață. Într-un interviu mai vechi, artista a spus adevărul despre originile sale și cele mai mari regrete care au măcinat-o în ultimii ani. 

Marina Voica / foto: Social media
Marina Voica / foto: Social media

Cu toate că s-a făcut remarcată în România, la început puțini au știut faptul că Marina Voica este rusoaică. Studiile le-a făcut în Moscova, acolo unde a absolvit Facultatea de Finanțe și Credit. Tot acolo l-a cunoscut pe românul care i-a devenit soț: Marcel Voica. 

S-a stabilit în România după absolvirea facultății 

Trecutul trist o urmărește și în prezent pe marea artistă. Mărturisea că a lăsat în urmă familia și s-a mutat în România. În Rusia nu a mai mers din anul 2008, și a trebuit să se confrunte cu o pierdere dureroasă, cea a fratelui său. 

Din păcate, Marina Voica nu a putut merge în Rusia, pentru a-și conduce fratele pe ultimul drum, din cauza războiului: 

„Din cauza unei politici stupide că noi, oamenii obişnuiţi, n-aveam nicio vină. Nu am putut să mă duc să-l înmormântez pe fratele meu.

Peste câteva zile va împlini un an de când a murit ultimul meu om pe care l-am avut ca rudă”, a spus declarat, la Antena 3 CNN.

„Nu îmi vine să cred că a fost îngropat”, a mai spus Marina Voica.

Marina Voica: „Marcel intrase în viața mea”

În trecut, Marina Voica mărturisea că a decis să părăsească Rusia și să își urmeze marea dragoste, pe Marcel Voica, bărbatul cu care s-a căsătorit înainte de împlinirea vârstei de 20 de ani. 

Marcel Voica intrase în viața mea și toată lumea știa că suntem împreună. Dar trebuia să plece pentru că terminase facultatea. Eram total dezorientată, aveam nevoie de el. Așa că am hotărât să mă mărit… Dar dacă n-ar fi murit mama, nu făceam pasul ăsta și n-ajungeam în România. Cine știe cum ar fi fost viața mea… Tata l-a rugat pe Marcel să mă mai lase în Rusia, până-mi iau diploma. Marcel a fost de acord. Am apucat să trăim ca soț și soție doar un an. După care Marcel a plecat în România“, declara solista pentru Marea Dragoste.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Canalul București   Dunăre  O anticipare din 1952 jpeg
image
image
image
image
image
image
banner claudia patrascanu png
cub gabi badalau claudia patrascanu png
scena teatru jpg
brooks nader sports illustrated profimedia jpg
jennifer lopez ben affleck profimedia jpg
ela craciun 3 jpg
Ramona Badescu jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net