Marina Voica, o viață de film. Care este cel mai mare regret al său și cine a fost marea sa iubire

O viață desprinsă parcă din filme a trăit  Marina Voica. Cea mai mare iubire din viața ei, bărbatul care a contact cel mai mult pentru ea a fost de-al doilea soț, medicul Viorel Teodorescu. În ciuda faptului că s-a stins din viață în anul 1981, Marina Voica amintește și acum, cu emoție, povestea lor. 

Marina Voica, mărturisiri despre marea sa iubire / foto: Captură YouTube
Marina Voica, mărturisiri despre marea sa iubire / foto: Captură YouTube

Recent, în cadrul podcastului „TeAscult”, moderat de Ilinca Vandici, o invitată importantă a fost Marina Voica, care a împărtășit detalii neștiute din viața sa.

Marina Voica: „Era un bărbat puternic”

În viața Marinei Voica au existat doi bărbați importanți, fiind căsătorită pentru prima dată cu Marcel Voicu, iar mai apoi cu Viorel Teodorescu,.Ultimul soț s-a stins din viața la vârsta de 41 de ani, după ce s-a luptat cu cancerul.

,,Viorel m-a iubit mai mult decât l-am iubit eu pe el. Poate că ar fi fost altfel dacă nu îmi arăta că este la picioarele mele. Era un bărbat puternic, nu era un om slab, dar mi-a arătat prea mult, prea mult mă iubește. Bărbatul când iubește, iubește mai tare decât iubește femeia, aceasta este firea bărbatului” , a mărturisit Marina Voica. 

 La scurt timp după ce soțul ei s-a stins din viață,  Marina Voica  a mărturisit că regretă că nu l-a iubit cu aceeași intensitate cu care el a făcut-o. 

„După ce a murit, visam că eu, de fapt, îl iubesc pe Viorel, iar el nu mă mai iubește. Eu cred că aș muri pe loc, dacă aș vedea că el nu mă mai iubește. Și îmi dau seama că era combinat cu altcineva și eu am lipsit foarte mult, nu știu de ce, ani de zile, și îl sunam și i-am spus, stai un pic, dar îmi răspunzi, tu o să mă primești, nu? Și vedeam după voce că s-a dus totul. Mă trezeam toată în lacrimi, mă gândeam, Doamne, mai bine să mor mai degrabă decât să mă lase. Nu suportam”, a mai spus ea. 

Cel mai mare regret al Marinei Voica 

Ajunsă în anii bătrâneții, regretele încep să bată la ușa sufletului Marinei Voica, și cel mai mare este acela că nu a devenit mamă. 

„Cred că aș fi fost o mamă nebună, fiindcă sunt și exclusivistă. M-ar fi durut. N-aş fi trăit până atunci. Nu ştiu. Un copil este… nu știu, nu-mi dau seama. Dar aş fi fost o mamă care suferea. L-aș fi iubit prea tare și dacă nu aș fi primit la fel, mi-ar fi ucis asta”, a spus Marina Voica despre faptul că a ales să nu facă un copil.

image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net