Relația neștiută dintre Dan Diaconescu și Marina Voica. Ce a spus artista despre prezentatorul TV

Ultima actualizare:

În urmă cu aproape 14 ani, renumita Marina Voica accepta invitația în cadrul emisiunii lui Dan Diaconescu. Ambii sunt persoane cunoscute de întreaga țară, iar un moment din anul 2010 le-a trezit românilor amintiri plăcute. La acea vreme, solista a fredonat versurile melodiei „Și afară plouă, plouă”, pe care i-a dedicat-o exclusiv fostului prezentator. 

Marina Voica și Dan Diaconescu / foto: Colaj Click!
Marina Voica și Dan Diaconescu / foto: Colaj Click!

Dan Diaconescu a ținut vreme de mulți ani românii lipiți de ecranele televizoarelor, prin intermediul emisiunii „Dan Diaconescu Direct”. A avut invitați care mai de care mai cunoscuți, printre care și artiști renumiți, unul dintre ei fiind însăși Marina Voica. 

Marina Voica, moment de neuitat în emisiunea lui Dan Diaconescu 

Marina Voica este considerată una dintre cele mai bune voci românești. Deși s-a retras de pe scenă acum ani în urmă, solista continuă să uimească publicul cu fiecare apariție de-ale sale. Remarcată s-a făcut și în emisiunea lui Dan Diaconescu, atunci când a acceptat să cânte melodia care a consacrat-o. La acea vreme, artista își arăta simpatia pentru fostul prezentator TV, deoarece în dialogul lor de atunci a reieșit faptul că artista a decis să îi dedice acestuia piesa „Și afară plouă, plouă”

„Dan Diaconescu: Unde vreți să cântați? 

Marina Voica: Aici, lângă tine. 

Dan Diaconescu: Pe scaun? Cum vreți dumneavoastră. Unde vă face dumneavoastră plăcere, numai să vă văd fericită, mulțumită. 

Marina Voica: Eu îți cânt ție. 

Dan Diaconescu? Da, îmi cântați mie?”, a fost scurtul dialog dintre cei doi, înainte ca solista să interprezete piesa „Și afară plouă, plouă”. 

Unul dintre cele mai mari regrete ale Marinei Voica 

Ajunsă la respectabila vârstă de 87 de ani, Marina Voica dă și acum dovadă de un spirit tânăr, plin de viață. A avut o viață de film, pe care a ales să o expună. Deși pe plan profesional se bucură și acum de un succes răsunător, pe plan personal lucrurile au stat diferit. Regretă enorm că nu a devenit mamă:

„Cred că aș fi fost o mamă nebună, fiindcă sunt și exclusivistă. M-ar fi durut. N-aş fi trăit până atunci. Nu ştiu. Un copil este… nu știu, nu-mi dau seama. Dar aş fi fost o mamă care suferea. L-aș fi iubit prea tare și dacă nu aș fi primit la fel, mi-ar fi ucis asta”, a spus Marina Voica despre faptul că a ales să nu facă un copil.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net