Cine este „soția” lui Dan Diaconescu. De ce a ajuns în fața judecătorilor și acum câțiva ani

Ultima actualizare:

Fostul jurnalist Dan Diaconescu a ajuns, din nou, pe mâinile autorităților, în data de 6 aprilie. Polițiștii și procurorii au descins la locuința acestuia din Capitală. Fostul patron OTV este suspectat de act sexual cu un minor în formă continuată, potrivit Adevărul. Click! îți spune cine este partenera de viață a lui Dan Diaconescu și cum a ajuns Emilia Bățău în atenția publicului, în urmă cu trei ani.

Dan Diaconescu și soția sa. FOTO: Colaj Click! / Social media
Dan Diaconescu și soția sa. FOTO: Colaj Click! / Social media

Emilia Bățău și Dan Diaconescu formează un cuplu de aproape 35 de ani și împreună au devenit părinții unei fete, Dona, astăzi în vârstă de 18 ani. Deși formează o familie, cei doi nu s-au căsătorit niciodată.

Emilia Bățău, executată silit în urmă cu trei ani

Partenera de viață a lui Dan Diaconescu a preferat să fie o persoană discretă, fără a ieși în evidență, în ciuda celebrității. Totuși, arestarea lui Dan Diaconescu din anul 2010 a adus-o în atenția publică, urmând ca acum trei ani să fie executată silit, în urma unui proces pe care l-a pierdut cu o agenția imobiliară din Constanța.

Dan Diaconescu, reținut pentru 24 de ore 

Dan Diaconescu, reținut. FOTO: Click!
Dan Diaconescu, reținut. FOTO: Click!

Problemele par să nu se mai termine pentru Dan Diaconescu, el aflându-se, din nou, în atenția oamenilor legii. Acesta este suspectat pentru act sexual cu o minoră în formă continuată și folosirea prostituției infantile în formă continuată, motiv pentru care a fost reținut pentru 24 de ore, informează digi24.ro, potrivit unor surse judiciare.

Conform informațiilor oferite de aceeași sursă, aflăm că jurnalistul ar fi căutat o minoră pentru a-i cumpăra virginitatea. Ulterior, acesta ar fi fost păcălit de către o minoră cum că i-a găsit acestuia o prietenă virgină, însă adevărata intenție a tinerei a fost să-l șantajeze pe baza unor filmări și materiale obținute în urma discuției avută. Aceasta i-ar fi cerut lui Dan Diaconescu o sumă de bani, iar dacă refuza, era amenințat că va publica materialele compromițătoare cu el.

,,Urmare a cercetărilor efectuate într-un dosar penal, cu privire la un bărbat, de 55 de ani, din municipul București, bănuit de comiterea a două infracțiuni de act sexual cu un minor, 5 infracțiuni de folosire a prostituției infantile, persoana în cauză a fost reținută, pentru 24 de ore”, a transmis IPJ Constanța.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
wizz air avion la sol
image
image
image
image
image
image
Epava Titanicului (© NOAA / Institute for Exploration / University of Rhode Island / Wikimedia Commons)
easter bell 3321946 1280 jpg
carti biblioteca birou jpeg
scoala jpg
preot freepik jpg
ploaie jpg
Transilvania şi Basarabia, lebedele Mării Negre (din arhiva personală a lui Constantin Cumpănă) jpg
umar kamani nada adelle nunta profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net