Dan Diaconescu o duce ca un adevărat mogul TV! Uite cum a descins dintr-un bolid de lux, ultimul răcnet

Ultima actualizare:

Fostul patron OTV, Dan Diaconescu, traversează o perioadă prosperă, cel puțin așa putem concluziona după ce paparazzii Click! l-au surprins cu un bolid de lux în zona Herăstrău, unde a luat masa la un restaurant de fițe, alături de un prieten. 

Dan Diaconescu este într-o formă de zile mari! Fostul șef OTV și-a scos la plimbare autoturismul de lux, un Mercedes, în valoare de 100.000 de euro, de culoare neagră. Omul de televiziune a descins în fața unui restaurant de fițe din zona Herăstrău, pentru a lua masa cu un prieten.

Paparazzii Click! l-au surprins pe domnu' Dan chiar în momentul în care a ajuns într-una dintre cele mai bune zone ale Capitalei, preferată de vedetele autohtone cu dare de mână. Se pare că fostul patron OTV o duce excelent de bine, la cinci ani după ce a ieșit din închisoare, unde a fost închis pentru șantaj.

Fostul patron al OTV-ului s-a ridicat precum pasărea Phoenix și a aterizat confortabil într-o mașină de lux, așa cum doar în filmele de Hollywood mai vedem. Dacă stăm să ne gândim, viața domnului Dan are toate elementele unei producții Netflix.

Dan Diaconescu a pășit nonșalant din autoturismul care eclipsa toate celelalte «mașinuțe» cochete din parcarea restaurantului și s-a îndreptat către local. Chiar dacă era la volanul unui Bentley ultimul răcnet, domnu' Dan a optat pentru un look modest în privința vestimentației, făcându-și apariția într-o pereche de blugi și o canadiană. 

Dan Diaconescu a pus bazele unui proiect TV... în Dubai

Dan Diaconescu nu mai are voie să mai apară la vreun post de televiziune din România până în 2025, însă fostul șef OTV nu a dus niciodată lipsă de idei, așa că a pus bazele unui proiect media, Crypto OTV, coordonat tocmai din Dubai. Domnu' Dan dat un anunț pe TikTok că își caută... un avatar, adică pe cineva care să-l înlocuiască. 

Hei, ia fiți atenți! Fac un anunț important pentru țară. Având în vedere interdicția mea, caut un Dan Diaconescu tânăr, varianta masculină sau varianta feminină. Aștept selfie videourile voastre”, spune Dan Diaconescu în anunțul postat pe TikTok. 

Dan Diaconescu a fost unul dintre cei mai populari moderatori TV, în perioada când OTV-ul era lider de audiență. CNA a retras licența de emisie a postului, iar Dan Diaconescu are interdicție, din punct de vedere juridic, să apară la vreun post de televiziune până în anul 2025. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Top 3 beneficii de a instala automate de reciclare a ambalajelor daca ai un magazin jpg
image
image
image
image
image
image
Banner charlotte nastase
image
actualitate.net
image
actualitate.net