Ce bolid de lux și-a luat Claudia Pavel de la second hand?! E tapițată cu piele de struț!

Bună și ieftină! Claudia Pavel, alias Cream, a mers să-și ia mașină, zilele trecute, de la un second hand. Pesemne, criza le arde la buzunare până și pe vedete. Solista va plăti 30.000 de euro, în rate însă, pentru bolidul care i-a picat cu tronc. Atenție, e căptușit cu piele de struț!

Claudia Pavel: „Banii nu ne dau afară din casă niciodată!”

Claudia Pavel, alias Cream, are carnet de la 18 ani. E șoferiță exemplară și îi place să conducă mașini mari de când se știe, de preferință SUV-uri.

Solista s-a plicitisit, însă, de mașina pe care o are în garaj de doi ani, așa că a mers să-și ia alta, deși vine criza peste noi. Nu mică ne-a fost mirarea atunci când am întâlnit-o pe Cream la un second hand de mașini, unde și-a căutat un bolid pe măsură, ceva mai ieftin.

Banii nu ne dau afară din casă niciodată. Pot fi mașini super luxoase la second hand, cu un kilometraj de doar 6.000, care nu înseamnă nimic. Suntem fete deștepte, găsim varianta cât mai bună preț-calitate, sper să găsesc o super mașină, la un preț foarte bun.

Eu mă plictisesc repede de mașini! Caut o mină care să și consume cât mai puțin, cred în noile tehnologii, plus că nici cu electricele nu mai e ce a fost. Mașina veche o am de vreo doi ani de zile. Doar SUV-uri am avut și înainte, și după ce am făcut copilul. Mie îmi plac mașinile mari, pentru siguranță”, ne-a declarat Claudia Pavel, care a încercat mai multe mașini din parcul auto, de la un second hand din Pipera.

Ce să vezi? Claudia Pavel, la volanul unei mașini cu tapițerie de struț!

Diva și-a și găsit bolidul preferat, care nu e deloc ieftin, deși e rulat.  „Mașina e din 2018, un SUV cu 65.000 de kilometri la bord. Scaunele sunt tapițate cu piele de struț, are și geam panoramic, frumos! Mă costă 29 5000 euro cu TVA inclus, are garanție de 2 ani și jumătate. Este o mașină mare, grea, prevăzută cu o cutie automată, consumă undeva la 8-9 la sută de km, rata ajunge undeva la 900 de euro pe lună, ne-a spus Cream, încântată de noua achiziție pe patru roți.

Vacanță cu fiul la Dubai!

Artista a decis să facă ceva economii dacă tot vine criza, cel puțin la capitolul mașini, unde nu mai aruncă cu banii, ca pe vremuri. Recent, Claudia a fost și într-o vacanță de cinci stele la Dubai, unde a serbat ziua de naștere a surorii sale. Cântăreața, care va împlini 37 de ani, pe 19 octombrie, a mers împreună cu fiul ei, Noah (9 ani), dar și cu sora ei, și s-au distrat de minune în Emirate. De ziua ei, Cream va pleca într-o nouă vacanță exotică. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
banner armin nicoară png
maria dinulescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net