Senzațional, incredibil! Dan Diaconescu revine! Sub formă de avatar

Ultima actualizare:

Vă era dor de Dan Diaconescu sau de OTV și nopțile lungi petrecute până la răsărit în fața micilor ecrane? Dezbaterile interminabile, presărate cu scandaluri sau alte picanterii mediatice, ar putea reveni.

Ce-i drept, într-un format prudent, întrucât Dan Diaconescu are obligația juridică de a nu apărea în spațiul public, prin intermediul televiziunilor clasice, până în 2025.

A pus bazele unui proiect complex, coordonat din Dubai

Evoluția tehnologiei și avântul platformelor online cu conținut video i-a oferit acestuia oportunitatea de a reveni la vechea sa „dragoste”.

Și ca să fie sigur, Dan Diaconescu pare să fie precaut. Acesta a postat un anunț pe contul său TikTok prin care declară că vrea să identifice un avatar! Practic, o persoană care să îi țină locul, Dan Diaconescu, probabil, urmând să se ocupe de culisele viitorului proiect.

Hei, ia fiți atenți! Fac un anunț important pentru țară. Având în vedere interdicția mea, caut un Dan Diaconescu tânăr, varianta masculină sau varianta feminină. Aștept selfie videourile voastre”, sună anunțul video lansat de legendarul om de televiziune.

Citește și: Dan Capatos, dezvăluiri despre rivalitatea cu Dan Diaconescu. Cum o ”împărțeau” pe Oana Zăvoranu

Materialul, filmat în Dubai, este urmat de un alt clip, realizat în același oraș din Emiratele Arabe Unite - UAE, cu titlul de primă transmisiune a canalului de streaming online Crypt OTV. De altfel, încă din primăvara anului 2022, Dan Diaconescu a promis lansarea acestui proiect, într-un oraș al UAE.

A lansat o platformă de streaming

În 2021, el a lansat un produs NFT legat de propria platformă de streaming video, conținutul constând în materiale consacrate, „Dosarul Elodia” sau „Pandemia”.

De asemenea, s-a vorbit despre o academie online, în cadrul căreia Dan Diaconescu este profesor. Se pare că lucrurile încep să ia avânt, proiectul său conturându-se mult mai bine, omul de televiziune fiind și în spatele unei monedei virtuale, CryptoDan!

Citește și: Sexy Magda Ciumac, în focarul de coronavirus din Italia. Cum au trecut ea și fiul ei peste coșmarul pandemiei

În 2015, Dan Diaconescu a fost condamnat cu executare, de o instanță, pentru șantaj. A fost eliberat din închisoare în iarna anului 2017 și a primit interdicția de a activa în presa scrisă sau audio-video, până în primăvara anului 2025. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
foto 2   Florin Calinescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net