VIDEO Sexy Magda Ciumac, în focarul de coronavirus din Italia. Cum au trecut ea și fiul ei peste coșmarul pandemiei

Ultima actualizare:

    Magda Ciumac locuiește de trei ani în Italia
Magda Ciumac locuiește de trei ani în Italia

O mai știți pe Magda Ciumac? Este bruneta sexy care în urmă cu 12 ani făcea furori la emisiunea lui Dan Diaconescu, de la OTV, când dansa lasciv urcată pe pupitrul din platou. De trei ani, femeia locuiește alături de fiul său, Alexander, în Italia. Iată cum au trecut cei doi peste coșmarul pandemiei din peninsulă!

Pentru Magda Ciumac (36 de ani) orice zi înseamnă vacanță. De trei ani locuiește într-un oraș turistic, aflat în Regiunea Puglia din sud estul Italiei.

Taranto are puțin peste 191.000 de locuitori și este numit orașul de la două mări: Marea Mediterană și laguna Mar Piccolo, care sunt despărțite de o insulă mică.

Provincia are 29 de localități, ocupația oamenilor fiind în special agricultura, pescuitul și creșterea stridiilor.

Aici, a prins-o practic pandemia de coronavirus pe fosta vedetă OTV.

Deși nu este o localitate mare, Magdei i-a fost teamă să se aventureze și a respectat cu strictețe măsurile impuse de autorități. A ieșit doar la cumpărătui și restul timpului și l-a petrecut în casă. 

”Suntem bine, eu sunt cu cumpărăturile, o dată, de două ori pe săptămână, în rest îmi fac de lucru prin casă, nu mă plictisesc. Într-o zi calc, într-o alta spăl, în alta gătesc și am întotdeauna grijă de mine. Nu-mi place să stau în pijama, îmi place să mă aranjez, să fac poze. Pe mine și pe fiul meu, Alexander, ne-a prins pandemia în Italia, dar și în România dacă eram ar fi fost la fel. Avem casă mare, terase, avem tot ce ne trebuie, nu ne lipsește nimic”, povestește Magda Ciumac. Bruneta a vrut să vină în țară luna trecută, la parastasul mamei sale de un an, însă cum toate zborurile au fost anulate a fost nevoită să rămână în Italia și să o lase pe una dintre suurorile ei să se ocupe de cele necesare pomenirii.

”Sper doar ca omenirea să învețe ceva din această lecție dată de Dumnezeu! Sper să dispară ura, invidia, prostia și ca fiecare dintre noi să-și vadă de propria viață. Să punem preț pe libertate, pe natură, și să realizăm câtă valoare au lucrurile și gesturile mărunte. Într-un cuvânt: să redevenim umani”, a postat Magda pe contul ei de Facebook.

A devenit celebră în emisiunea lui Dan Diaconescu de la OTV

Aceasta a fost căsătorită până în 2008 cu luptătorul Tolea Ciumac, dar după ce au divorțat fiecare și-a văzut de viața lui. El s-a recăsătorit, în timp ce ea a ales să-și cerască fiul, care acum este un munte de om.

Alexander, fiul Magdei Ciumac, are 14 ani
Alexander, fiul Magdei Ciumac, are 14 ani

La cei 14 ani, Alexander are 1,84 m înălțime și moștenește aliura atletică a tatălui.

Magda Ciumac a devenit celebră după ce seară de seară a apărut la emisiunea ”Dan Diaconescu în Direct”, de al OTV, care făcea în 2008 o audiență uriașă.

Îmbrăcată sexy, aceasta dansa pe ritm de manele, alături de Ogică, spre stupoarea telespectatorilor, care stăteau cu ochii pe ei până noaptea târziu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kovacs jpg
image
image
image
image
image
image
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net