Laurențiu Cazan este pus pe fapte mari, după ce s-a zvonit că s-a călugărit: „Îmi doresc ca...”

#Exclusiv Click!

Laurențiu Cazan (65 de ani) nu a renunțat la muzică și nu s-a călugărit! Contactat de Click!, celebrul artist ne-a mărturisit că, ultima dată a fost la Biserică acum o lună, când i-a aprins o lumânare tatălui său.

În urmă cu două luni, showbiz-ul românesc era lăsat, pentru moment, mască! Asta după ce se aflase faptul că, Laurențiu Cazan, ar fi renunțat la muzică pentru a se călugări. Lucru care este total fals, după cum ne-a spus celebrul cântăreț.

„Lumea comentează din răutate, nu sunt sănătoși la cap. Eu nu am fost de o lună la Biserică, cam de pe data de 10 mai, când am fost să îi aprind o lumânare lui tata, pentru că, din păcate, el acum mă veghează de sus. Nu mai este printre noi! Eu nu sunt un practicant al Bisericii”, a declarat, Laurențiu Cazan, pentru Click!

Succes în carieră

Laurențiu Cazan ne-a dezvăluit faptul că se bucură de succesul mult dorit în carieră, atât în calitate de artist, cât și de compozitor, pe plan național, cât și internațional:

„Acum lucrez la un album muzical nou, care urmează să iasă pe piață cât de curând posibil. Îmi doresc ca acest album să fie o renaștere, o revenire la frumos, la frumosul ce era o dată. O să fie 12 piese pe album și sper să aibă succesul pe care eu mi-l doresc.

Pe plan profesional îmi merge bine, mâine am un concert la Brașov, acum trei zile am cântat în altă parte și tot așa. Am mai scris o piesă pentru două artiste din România, colaborez cu artiști internaționali, deci nu mă plâng deloc.

În rest, locuiesc în continuare la Buzău, dar mai merg și în Olanda, fac naveta între două țări dacă aș putea să zic așa...România – Olanda pentru că sunt și cetățean olandez”, a mai declarat acesta.

Click! spune

Laurențiu Cazan este un artist din Buzău, un multiinstrumentist care cântă la vioară, pian, chitară, muzicuță și percuție. De asemenea, acesta este și compozitor, textier, solist vocal și orchestrator de succes.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
drum expres foto gds jpg
image
image
image
image
image
image
Mia Braia desch jpg
Banner Alin oprea talisman
banner mioara roman catinca roman png
banner nunta gina pistol smiley copy 2 png
pat dormitor Askona 3 jpg
adina alberts jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
banner jean Gavril png
image
actualitate.net
image
actualitate.net