Iulia Albu nu și-a dorit ca Silvia să fie finalista „Bravo, ai stil”. Vedeta o voia pe Cristina Mihaela câștigătoare

18 decembrie 2016 11:10   Vedete românești
Ultima actualizare:

Jurata a avut multe conflicte cu controversata concurentă Silvia. Dintre cele patru finaliste, Iulia Albu a părut că o preferă pe Cristina Mihaela, cea care a ieșit pe locul doi. Fashion editorul i-a spus brunetei că ea este „pachetul complet” și că ar trebui să câștige finala „Bravo ai stil”, chiar înainte de încheierea votului, însă marea câștigătoare a fost Silvia Oana Popescu.

Silvia, Cristina Mihaela, Andreea și Larisa au fost cele patru finaliste de la „Bravo, ai stil”. Cea care a pus mâna pe premiul de 100.000 de lei și a câștigat șansa de a avea o carieră în televiziune este Silvia.

În ultima parte a emisiunii, telespectatorii au avut de ales între ea și Cristina Mihaela. Chiar înainte de încheierea votului, Iulia Albu le-a spus finalistelor ce crede despre ele: „Consider că amândouă sunteți marele câștigătoare ale acestui concurs. Chiar dacă tu, Silvia, ai avut o mai mare vizibilitate datorită conflictelor pe care le-ai creat. Consider că tu, Cristina Mihaela, ești pachetul complet și mi-aș dori ca tu să fii câștigătoarea”.

Pe Facebook, fanii și-au exprimat supărarea, spunându-i Iuliei Albu că este incorectă și că a încercat să o saboteze pe Silvia.

„Nu îmi vine sa cred ca ai continuat sa o desconsideri pe Silvia din cauza conflictului vostru.Iulia, răzbunarea este arma prostului, iar tu ai atâtea facultăți...”, i-a scris un telespectator Iuliei Albu.

Un alt fan i-a spus că nu a fost deloc corectă: „Oficial, chiar ești cea mai incorectă persoană din România. Eu îmi păstrez părerea și consider că tot Silvia e câștigătoare. A avut cele mai reușite ținute la care tu ai spus că nu are stil. Așa că... Bravo, Iulia. Ești incorectă și cred că toți știu asta”.

Mai multe