Iulia Albu o desființează pe Andreea Esca: „Îi scapă esența stilului pe care ar trebui să-l adopte”

21 martie 2017 7:42   Vedete românești
Ultima actualizare:

Iulia Albu (35 de ani) nu iartă pe nimeni! De data aceasta victimă i-a „căzut” Andreea Esca (44 de ani) și o rochie purtată de știristă la un eveniment monden. Fashion editorul a considerat că vedeta PRO TV merită un trofeu BAU, în cadrul rubricii pe care o prezintă la emisiunea WOWBIZ, de la Kanal D.

Deși Andreea Esca a avut o ținută curajoasă, fiind îmbrăcată într-o rochie mulată de culoare roz, știrista nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor Iulie Albu. Fashion editorul a considerat că o astfel de ținută nu poate fi purtată de o persoană publică, așa că a „taxat-o” pe Andreea Esca.

„Nu mă omor după ceasuri, mai ales la evenimente purtate seara. pot să spun că am ceva împotriva acestor rochii, doar că nu le văd decât purtate la o petrecere corporatistă, nu la un eveniment. Nu le văd purtate de către cineva care este persoană publică, cu atât mai puțin în contextul acelor pantofi. Acum, să vă spun ce e în neregulă cu pantofii. Până la urmă, nu sunt o nuanță de roz, sunt așa...un roz pudrat. Nu mă deranjează neapărat cromatic, cât faptul că sunt închiși. Mi-ar fi plăcut mult mai mult să aibă o pereche de sandale. Atunci când purtați rochii care nu au mâneci, este mai bine să purtați o pereche de sandale. Pentru că în general Andreei Esca îi scapă esența stilului pe care ar trebui să-l adopte, în această seară mă gândesc să îi dau trofeul BAU”, a declarat Iulia Albu. 

Mai multe