Laura Cosoi a devenit mamă pentru a patra oară! Ce nume a primit bebelușul!

29 iulie 2024 7:59   Vedete românești
Ultima actualizare:

Laura Cosoi  (42 de ani) a devenit mămică pentru a patra oară în această dimineață. Nerăbdătoare să-și aducă pe lume bebelușul și cumva deranjată de întrebările "E băiat?", "Nu mai naști?", "Când naști?", Laura Cosoi era deja pregătită să meargă la maternitatea privată unde a adus pe lume cel de-al patrulea copil al familiei sale.

Proaspăta mămică a fost activă și în a patra sarcina și a mers la evenimente, spectacole, filmări și tot ce presupune meseria ei de actriță și prezentatoare TV. Având acasă deja trei fetițe, toată lumea se aștepta acum ca vedeta să nască un băiețel, mai ales că a ținut secret sexul bebelușului din burtică și l-a dezvăluit de-abia acum. Laura Cosoi a născut a  patra fetiță căreia i-a dat numele de Aida!

"Aida. Binecuvântarea vieții noastre! Mulțumim, Doamne!", a scris actrița în dreptul pozei în care o ține de mână pe nou venita în familie.

Laura Cosoi a devenit mamă pentru prima dată  în anul 2018, atunci când a născut prima ei fetiță, pe Rita. În anul 2021, vedeta a adus pe lume a doua fetiță a familiei, pe Vera, iar în 2022, Laura Cosoi a născut a treia oară, tot o fetiță minunată careia i-a pus numele Lara. Acum, familie ei și a omului de afaceri Cosmin Curticăpean, s-a întregit. Cei doi soți au devenit părinți de 4 fetițe și sunt extrem de fericiți! Deocamdată proaspăta mămică nu a mai oferit alte detalii însă probabil că după ce își va reveni va mai face câteva postări pe rețelele de socializare.

Botezul va avea loc tot în Maramureș

În familia Laurei Cosoi a devenit deja o tradiție ca toate fetițele sale să fie botezate în Maramureș. Într-un interviu  pe care ni l-a oferit pentru Click! la sfârșitul lunii iunie, Laura Cosoi ne povestea atunci că după ce va naște va merge cu toate fetițele la mare. 

"O să mergem. Mergem sigur undeva la mare, după ce nasc și apoi mergem spre Maramureș, unde va fi botezul", ne mărturisea atunci fericita mămică.

În toate cele patru sarcini Laura Cosoi s-a ambiționat să nască natural. În sarcina cu a patra fetiță, Aida, vedeta a poftit cel mai mult la portocale. Aceasta este sarcina pe care actrița a resimțit-o puțin mai greu.

"Nu a fost cea mai grea fizic, a fost mai mult emoțional a patra sarcină, deși  e burta mare, pentru bebe, e foarte mare, e cel mai mare de până acum, ca și kilograme, să spunem, vedem până la final...", a mai împărtășit Laura Cosoi cu noi în urmă cu o lună de zile.

A visat numele celui de-al patrulea copil

Laura Cosoi știa exact cum se va numi al patrulea copil al său pentru că într-o postare pe rețelele de socializare, actrița a povestit exact cum s-a întâmplat pentru că l-a visat.

„L-am visat. Mi-a spus numele. Știam din ziua în care am născut-o pe Lara, dacă vom mai face al patrulea copil, știam sexul și numele, mi l-a spus, așa încât, nu am ales eu a patra oară, a ales copilul, Dumnezeu”, a povestit ea la vremea respectivă.

Mai multe