Ce burtică are Laura Cosoi! Vedeta urmează să nască peste o lună! „E burta mare pentru bebe, e foarte mare, e cel mai mare de până acum!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Laura Cosoi (42 de ani) este pe ultima sută de metri cu sarcina. Vedeta urmează să aducă pe lume în luna iulie al patrulea copil al familiei și abia așteaptă să se întâmple evenimentul. Frumoasa actriță urmează să nască natural și ne-a mărturisit cât de nerăbdătoare sunt cele trei fetițe ale sale să se întâlnească cu bebelușul, posibil frățior sau tot surioară, nu se știe deocamdată pentru că Laura Cosoi a reușit să țină încă secret dacă va aduce pe lume o fetiță sau un băiețel, așa că surpriza o să fie de proporții.

Laura, ești pe ultima sută, cum se zice cu sarcina, în luna a opta!

Da! Intru în luna a noua, doar că oamenii nu știu că de fapt sarcina durează 10 luni, că din luna a noua  mai ai patru săptămâni până la  termenul de 40 de săptămâni.

De asta te întrebam pentru că  toată lumea te vede la evenimente și se  întreabă când naști!

La evenimente, ca la evenimente. Acum am venit pentru că am luat un premiu pentru întreaga mea carieră și activitate și legătura cu publicul și toate  lucrurile astea pe care le fac, că altfel, sincer, nu ieșeam.

 A fost cea mai grea a patra sarcină, aceasta?

Nu a fost cea mai grea fizic, a fost mai mult emoțional a patra sarcină, deși  e burta mare, pentru bebe, e foarte mare, e cel mai mare de până acum, ca și kilograme, să spunem, vedem până la final...

Ai luat cele mai multe kilograme de până acum în această sarcină?

Nu știu dacă aș  putea să spun asta, că nu m-am cântărit. Niciodată nu m-am urcat pe cântar, în nicio sarcină, astfel încât nu știu, dar nu contează, important e să fie sănătos.

E băiețel? Ai zis până la urmă ce o să fie acum?

Nu am zis! Vă las să fiți surprinși. Mă amuz, sincer. Mie mi se pare amuzant!

Fetițele ce spun, cum așteaptă bebelușul?

Fetițele, îți dai seama! Și acum m-au văzut când am ieșit, când am plecat de acasă, am făcut o poză cu ele. Bine, e foarte nostim cum am ieșit eu din casă pentru că ele erau în curte, se jucau, cu înghețată, cu rochițele, eu eram toată aranjată și acum încearcă Lara să scape de scutec și când m-a văzut, săraca, a făcut în chiloței. Are doi ani acum, era atât de scumpă, se simțea prost, a fost așa, un moment atât de dulce. E foarte dulce, sunt topită, nu există!

Deci bebele vine în luna iulie, tu de obicei călătorești oricum cu copiii, cât de mici! Ați stabilit deja ceva în acest sens, tu și soțul tău, să plecați undeva peste vreo lună-două?

O să mergem. Mergem sigur undeva la mare, după ce nasc și apoi mergem spre Maramureș, unde va fi botezul.

Iar în luna octombrie se lansează filmul în care joci cu prietenele tale, Adela Popescu și Ada Condeescu, "Retreat Vama Veche"!

Da! Se lansează proiectul nostru de suflet, "Retreat Vama Veche", de-abia aștept! Va fi ceva super. Se lansează pe 18 octombrie în cinematografe și abia așteptăm să-l vedem cu toții!

Cum este soțul tău, Cosmin? Ce zice? E nerăbdător să vină  bebelușul?

Da, sigur, îți dai seama că este super entuziasmat!

E omul de bază acum acasă, el te ajută, nu?

Da! El mă ajută cel mai mult!

De ce ți-a fost cel mai mult poftă sau ce ai mâncat cel mai mult în sarcina asta?

Portocale! Dar pentru că  îmi era rău, nu că îmi era poftă și cu portocale îmi trecea răul!

O să naști natural?

Da, nasc natural, la fel ca și până acum! Sper să fie totul bine!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Middleton  sursa foto   GettyImages jpg