Cum s-au îmbrăcat vedetele, la evenimentul Andreei Esca! Au predominat pălăriile și ținutele albe! Laura Cosoi și-a etalat burtica de gravidă

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Când Andreea Esca dă adunarea de dimineață, pe malul lacului Străulești, în cea mai nouă locație a petrecerilor mondene, și lângă piscină, toate vedetele spun „Prezent”.

Cea mai cunoscută prezentatoare de știri de la PROTV a organizat ieri evenimentul începutului de vară, pentru că a lansat ediția cu numărul 31 a revistei sale, A List Magazine. Se știe deja că evenimentele Andreei Esca, organizate la 10 dimineața, au devenit o tradiție și toată lumea își dorește să participe.

Ieri a fost cald și bine și o adevărată paradă de vedete, care nu s-au sfiit să se aranjeze de dimineață și să facă act de prezență la cel mai așteptat eveniment al vedetei PROTV. 

A fost o zi care a început cu un Bubble Breakfast, pălăriile nu au trebuit să lipsească din decor, acestea făcând parte din dress code-ul evenimentului, care a fost gândit ca o petrecere pe Rivieră. Așa că ținutele au fost alese pe măsură, în mare parte rochii și pantaloni albi, pentru că toată lumea și-a dorit să respecte ținutele impuse de către organizatori.

Laura Cosoi mai are puțin și aduce pe lume cel de-al patrulea copil, însă chiar dacă sarcina este destul de avansată, actrița a îmbrăcat o rochie lejeră, lungă, albă, și-a pus o pălărie pe cap, și a venit cu zâmbetul pe buze și cu burtica de gravidă la „purtător”, a fost veselă, bine dispusă și a socializat cu toată lumea.

Apariții una și una

Ramona Bădescu, proaspăt venită în țară, a fost pentru prima dată când s-a sincronizat și a onorat invitația Andreei Esca. Într-o ținută lejeră, jeanși și sacou alb, asortată cu adidași albi, și o geantă Hermes de culoare gri, diva din Italia a afișat un aer relaxat și a fost bucuroasă să o întâlnească  pe Andreea Esca, să stea de vorbă cu Virgil Ianțu, dar și să o revadă pe Dana Săvuică cu care s-a îmbrățișat imediat ce s-au întâlnit la intrarea în locația de vis în care s-a desfășurat evenimentul.

Ca de fiecare dată, gazda evenimentului, Andreea Esca, a fost plină de energie. Cu ochelari de soare, o rochie lejeră, de culoare albastră, Esca a fost în centrul atenției. S-a pozat într-o cadă plină de baloane, pe motor, dar și cu toți invitații care au venit să o salute de dimineață. Fiica ei, Alexia Eram, o adevărată fashionistă, s-a conformat dress code-ului, a purtat o pălărie superbă și a îmbrăcat o rochie albă, de vară, asortată cu teneși, având un aer adolescentin.

Virgil Ianțu a fost și el prezent

Virgil Ianțu a purtat o cămașă colorată, Chef Florin Dumitrescu a optat pentru o cămașă de in cu dungi, bleo cu alb, Amalia Enache a îmbrăcat o rochie neagră și a ieșit în evidență cu pălăria pe care a accesorizat-o la ținuta ei, iar Paula Herlo și-a compus ținuta dintr-un tricou cu dungi și o fustă lungă, de culoare roz. Multe alte nume cunoscute au venit ieri dimineață la evenimentul Andreei Esca. Nu a lipsit nici soprana Iana Novac, care a fost îmbrăcată în roz, ca o adevărată păpușă Barbie, Cristina Cioran, Andreea Ibacka, Adrian Hădean, designerul Dorin Negrau, Mirela Retegan de la Gașca Zurli și fiica ei, Maya, și o mulțime de alte vedete.

Atmosfera a fost superbă, Andrei Bănuță a cântat, soarele nu a lipsit, băutura bună, la fel, și toți invitații au lăudat mâncarea pregătită special pentru aceste eveniment de Chef Traian Galleguillos, cunoscut în zona de fine dining pentru talentul și calitățile sale de MasterChef.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
image
image
image
image
image
image
Banner Elena Merișoreanu
banner anamaria prodan reghecampf png
Banner pensiuni vedete
banner Annes
banner adda png
rita ora facebook jpg
Dorian Popa   bolovan jpg
MALUMA 2 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net