Mario Fresh a fost dezamăgit cumplit! Ce spune despre relația cu Alexia Eram: „Nu accept să...”

Ultima actualizare:

Alexia Eram și Mario Fresh formează unul dintre cele mai longevive și mai iubite cupluri tinere din showbiz-ul intern. Povestea lor de dragoste este invidiată de mulți, și admirată totodată, însă desigur există și momente grele. Artistul a făcut dezvăluiri picante după ani de zile de relație cu iubita lui. A spus totul despre relație.

Mario Fresh a fost dezamăgit cumplit!
Mario Fresh a fost dezamăgit cumplit!

Mario Fresh a fost dezamăgit cumplit! 

Alexia și Mario sunt împreună de 8 ani de zile. În acest timp însă au existat și momente grele, iar la un moment dat chiar s-au și despărțit câteva luni, după cum mărturisea Alexia la un moment dat. Flacăra dragostei însă a fost mai puternică, iar cei doi sunt împreună chiar și acum. Recent, Mario Fresh a mărturisit cum o vede pe fata care i-a fost alături și la bine și la rău, chiar și atunci când nu avea așa mare succes și nici nu făcea o grămadă de bani.

Alexia este omul care mă înțelege si probabil cea mai răbdătoare ființă. Orice om care o cunoaște este un om norocos. O zic nu doar pentru că e un interviu în care oamenii trebuie să citească cuvinte frumoase, ci pentru ca Alexia merită cuvintele acestea în fiecare zi. Rezistăm pentru că ne acceptam amândoi cu bune si cu rele. Trebuie sa găsești persoana care te vede chiar si atunci când ți-ai dori să fii invizibil. Persoana care îți vede tot si nu se sperie.”, a spus Mario într-un interviu pentru unica.ro.

Artistul a mărturisit și ce anume face mai exact în relație pentru ca totul să meargă bine. Secretul se pare că este doza e romantism necesare într-o relație.

Scriu multe piese de dragoste (râde). Spăl săptămânal pantofii mei și ai Alexiei, pentru că nu accept să fie pantofii murdari, duc gunoiul. Lucruri normale, pe care le facem cu toții.”, a mai spus artistul pentru sursa citată.

Cât despre dezamăgiri, acesta spune că are o fire impulsivă și a mai deranjat unii oameni: „Dezamăgirea vine din motive personale, n-aș putea avea un răspuns concret. Ce pot spune este ca mă concentrez, în fiecare zi, să fiu o variantă mult mai bună a mea.”, a mai adăugat Mario pentru sursa menționată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Robert Fico premierul Slovaciei transportat la spital după tentativa de asasinat FOTP AFP
image
image
image
image
image
image
banner pepe png
image png
Spectacolele „curg”, au avut chiar 9 evenimente în 6 zile pe Valea Jiului și toată gașca se pregătește acum pentru spectacolul de pe 1 Iunie de la Sala Palatului
cub dana marijuana png
andreea marin facebook jpg
casa piersic cluj jpg
image png
banner cristina spatar png
image
actualitate.net
image
actualitate.net