Aris Eram și Laura Giurcanu, noul cuplu din showbiz? Imaginea făcută publică de Andreea Esca: „La cafea cu fiica si cu nora?”

În toamna anului trecut, fiul Andreei Esca fusese surprins în compania Laurei Giurcanu. Cei doi au fost văzuți în ipostaze intime, iar de atunci nu au mai putut fi oprite speculațiile conform cărora ei formau un cuplu. După ce a lucrurile s-au mai calmat, Andreea Esca surprinde astăzi comunitatea sa de fani cu o fotografie menită să creeze mari controverse.

Andreea Esca și Aris / foto: Social media
Andreea Esca și Aris / foto: Social media

Pe contul personal de Instagram, știrista Pro TV a postat o fotografie care i-a luat pe mulți prin surprindere. Aris și Alexia, cei doi copii ai săi, au fost fotografiați în compania Laurei Giurcanu. Majoritatea fanilor Andreei Esca au considerat că acea postare nu reprezintă nimic altceva decât o apropiere între fiul său și câștigătoarea „America Express”. 

Andreea Esca, postare neașteptată pe Instagram

În urma fotografiilor obținute de paparazzi, multă lume aștepta confirmarea relației Laurei Giurcanu cu Aris Eram, însă tânăra a negat atunci. Acum, fotografia postată de Andreea Esca a stârnit o serie de controverse: „La cafea cu fiica si cu nora?” - a fost comentariul unui fan. 

Cum și-a educat Andreea Esca cei doi copii

Andreea Esca și Alexandre Eram formează unul dintre cele mai frumoase și discrete cupluri din showbiz. Cei doi se bucură de toate realizările pe care le-au făcut împreună și se mândresc cu cei doi copii pe care îi au. 

În trecut, vedeta de televiziune vorbea despre educația oferită Alexiei și lui Aris. În emisiunea lui Cătălin Măruță, Andreea Esca mărturisea faptul că a ținut cont de sfaturile unui pediatru din America. 

  „Eu cred că, pe vechi, asta cu «A da milităria jos din pod» funcționează în continuare. Așa cred eu, nu știu. Și cred că a fi prea relaxat nu e în regulă”, a susținut Andreea Esca în direct, la Pro TV.

  Și a continuat: „Să știi că eu am vorbit cu un medic pediatru american care a scris o carte foarte bună, pe care toate mamele o citeau când rămâneau însărcinate. Omul mi-a explicat după ce eu i-am zis: «Domne, ce o să fac?» Eu deja aveam foarte mari griji, nici nu știu dacă se născuse Alexia sau avea două sau trei luni. «Ce o să fac că mie îmi e frică în adolescență? Cum să facem?».

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0891639079 jpg
image
image
image
image
image
image
banner Săndel Bălan
Pepe și Yasmine se potrivesc de minune iar artistul este mereu cu zâmbetul pe buze în preajma tinerei soții
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
Banner Kamara
Megan  Barton Hanson profimedia jpg
banner Radu Leca
Banner fiica Maxer
image
actualitate.net
image
actualitate.net