Cât costă să faci Paștele în hotelurile și pensiunile vedetelor? Cine are cea mai ieftină cazare

Ultima actualizare:

Pensiunile de la munte sau hotelurile vedetelor de la malul mării sunt pline ochi și anul acesta de Paște! Chiar dacă prețurile pentru o noapte de cazare în această perioadă nu sunt deloc mici, locurile s-au epuizat de mult. Click! a aflat cine a avut cea mai ieftină cazare de la malul mării!

Simona Halep, Mihai Trăistariu, Andreea Bănică și Gheorghe Hagi au investit în ultimii ani în industria hotelieră și au deschis hoteluri, în mare parte cu servicii de lux, la malul mării. Proprietățile lor atrag turiști din toate colțurile țării, mai ales în perioada Sărbătorilor. 

Deși anul acesta, vremea de Paște se anunță a fi instabilă la malul mării, turiștii și-au rezervat din timp sejururile la hotelurile vedetelor, chiar dacă tarifele pentru o noapte de cazare în această perioadă sunt destul de piperate. Și pe căsuțele Andreei Esca de la Porumbacu de Sus a fost bătaie anul acesta.  

Locurile în garsonierele lui Mihai Trăistariu de la Năvodari s-au epuizat de mult! „Le-am dat cam ieftin, cu 200 ron pe noapte!”

Mihai Trăistariu (47 de ani) a făcut bani frumoși anul acesta, de Paște. Are ocupate toate cele șase garsoniere din blocul de la Năvodari. Turiștii s-au înghesuit să le rezerve cu o lună-două înainte pentru că solistul le-a dat destul de ieftin, pentru această perioadă. 

 „A fost bătaie pe garsonierele mele anul acesta! Trebuie să recunosc că le-am dat cam ieftin, cu doar 200 de ron pe noapte! 

Din păcate, nu am reușit să termin încă lucrările la apartamentul nou, cel de 5 stele, de la Mamaia Nord, situat chiar în buza marii. 

E în lucru, abia la 1 Iunie îi dau drumul. Acolo e altceva! La cinci stele voi putea să cer și 180 de euro pe noapte. Cine vrea condiții să plătească! Vara asta sper să dau lovitura cu el!”, a declarat solistul, pentru Click! 

În timp ce turiștii lui se vor distra la mare, Trăistariu va petrece Paștele la munte, la Predeal și la Sinaia, acolo unde are programate o serie de concerte. 

 „Eu cânt de Paște la Sinaia și la Predeal. De Înviere, merg la slujbă la Sinaia. Mie îmi place mult la munte”, a mai declarat solistul, pentru Click!

image

Cât poate să coste o noapte de cazare într-un apartament din hotelul Simonei Halep, de la Mamaia? 1000 ron, fără mic dejun!

Simona Halep deține și ea un hotel de lux în Mamaia Nord, la doar 100 de metri de mare. Celebra sportivă a inaugurat complexul de apartamente LOTUS Studios în urmă cu aproximativ 4 ani. 

Unitatea de cazare a fost construită în sistem aparthotel și numără în total 20 de apartamente. Cele mai multe dintre apartamente au o suprafață utilă de 47 mp, iar cu tot cu balcon, pot ajunge la 60 mp. Toate cele 20 de unități de cazare dispun de un living, un dormitor, o baie și o bucătărie.

Dacă în urmă cu un an, prețul unei nopți de cazare varia între 700 și 800 de lei, anul acesta prețurile la apartamente au sărit. Astfel, de Paște, mai precis în perioada 1-6 mai, costul pentru o noapte de cazare, fără mic dejun, într-un apartament a ajuns la 1000 lei.

banner Andreea banica png

2 nopți de cazare la hotelul Andreei Bănică din Eforie costă 1600 ron

Hotelul Andreei Bănică și al soțului ei, impresarul Lucian Mitrea, este situat în Eforie Nord, în apropierea Plajei Debarcader. 

Hotelul are 52 de spații de cazare, dintre care 14 camere și 38 de apartamente, ce dispun de dotări premium. În limita disponibilității, există și locuri de parcare în zona proprietății (parcare subterană gratuită).

Pentru două nopți de cazare în perioada Paștelui prețurile variază între 900 și 1.600 de lei, în funcție de facilitățile oferite. Camerele cu vedere la mare au prețurile cele mai piperate, în hotel nefiind acceptate animalele de companie. 

Gică Hagi are hotelul ”Iaki” de aproape 20 de ani jpeg

La Gică Hagi, la hotel, te scutură de bani! 150 de euro pe noapte!

Fostul mare fotbalist Gheorghe Hagi deține din 1999 celebrul hotel IAKI, situat chiar pe faleza din Mamaia Nord. Primele două litere din numele hotelului provin de la prenumele fiului său, Ianis, iar celelalte două litere au fost inspirate de prenumele fiicei sale, Kira.

Stabilimentul de patru stele are nu mai puțin de 120 de camere și se află la doar douăzeci de metri de plajă, chiar în centrul stațiunii. Conform site-ului pentru booking, hotelul dispune de două piscine, parcare gratuită, WiFI gratuit, două restaurante, dar și o zonă de plajă privată.

Pentru o noapte de cazare în hotelul lui Gică Hagi, din stațiunea Mamaia, în perioada Paștelui, trebuie să scoateți din buzunare nu mai puțin de 150 de euro.

Andreea Esca deține o pensiune la Porumbacu de Sus Sursa: Instagram

Bătaie pe căsuțele Andreei Esca de la Porumbacu de Sus! O noapte de cazare ajunge la 774 ron

Porumbacu de Sus este un sat din Sibiu, care este renumit pentru Castelul de Lut de pe Valea Zânelor, creat în 2014, dar și pentru peisajele feerice. Andreea Esca deține  în această zonă de vis nu mai puțin de 5 case tradiționale din lemn, care sunt foarte căutate de turiști în perioada sărbătorilor de Paște.

O noapte de cazare într-o astfel de căsuță  tradițională ajunge în această perioadă la 774 de lei. Casa are 48 de metri pătrați și dispune de 2 dormitoare, o baie, o bucătărie comună cu mai multe facilități precum: mașină de cafea, prăjitor de pâine, plită, ustensile de bucătărie, fierbător, cuptor cu microunde și un frigider.

Zona exterioară a complexului oferă și ea o mulțime de facilitați, fiind compusă dintr-o zonă de picnic, grătar, terasă, o zonă unde se poate lua masa și o grădină imensă dotată cu șezlonguri și paturi de plajă. 

andreea esca porumbacu jpg

Cum arată casele pe care le închiriază Andreea în Porumbacu de Sus?

Andreea Esca a păstrat tradiţia în casele pe care le pune la dispoziţia celor care vor să descopere Porumbacu de Sus. A recondiţionat cinci locuinţe, pe care le-a cumpărat de la localnici, şi le-a mobilat îmbinând confortul cu rusticul. 

Le-a demolat şi le-a reconstruit bucată cu bucată, tratând lemnul. A păstrat pe perete un cuier tradiţional, în bucătărie o masă de tâmplărie pe post de bufet, dar și o covată în care pe vremuri se frământau cozonacii.

Chiuveta este o găleată, în care se stânge laptele, iar oaspeţii sunt invitaţi să bea din căni de metal. Pentru cei dependenţi de ştiri, Andreea le-a pus în cameră un televizor modern, le-a dotat bucătăria cu un aparat de cafea şi a utilat baia cu toate cele necesare.

 „ Nu ştiu cum să fac să le spun oamenilor că sunt atât de bogaţi prin tradiţia pe care o au încât trebuie doar s-o păstreze. Nu vrem ca cineva să aducă oraşul la ţară! Că de aia vin oamenii la ţară, să vadă tradiţie, să regăsească ceva. Nu poţi să regăseşti ceva dacă vii şi găseşti nişte lucruri noi care nu au nicio legătură cu locul acesta. 

Trebuie să păstraţi ce aveţi, trebuie să încercaţi să refaceţi ceea ce aţi avut. Sigur, cu confortul de rigoare, dar nu schimbând complet felul în care arată, că e păcat. 

Sunteţi aşa de bogaţi, trăiţi în fiecare zi înt-un loc atât de bogat, pe care trebuie să-l preţuiţi şi, cu siguranţă, pe termen lung, va fi un şi mai mare câştig pentru toţi. Haideţi să păstrăm ce avem!”, spunea vedeta Pro Tv, în urmă cu câțiva ani, la o sărbătoare locală.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
cub oana și viorel lis png
cub ameri nasrin png
angela similea
image png
image png
covorul rosu  sursa   Shutterstock jpg
britney spears profimedia jpg
banner pepe png
image
actualitate.net
image
actualitate.net