Gică Hagi, pus la punct în Scoția. Cum a fost numit, după declarațiile despre Ianis

Obișnuit să fie o „voce” fermă și gata oricând să-i ia apărarea fiului său oricând este nevoie, Gheorghe Hagi a ajuns în presa din Scoția, după cel mai recent discurs despre Ianis Hagi.

Ianis Hagi este împrumutat în La Liga, până la finele sezonului (FOTO: Sportpictures)
Ianis Hagi este împrumutat în La Liga, până la finele sezonului (FOTO: Sportpictures)

După ce presa internațională a scris, de-a lungul vremii, că mijlocașul între timp de 25 de ani traversează o perioadă dificilă, cel mai recent fiind faptul că nu a reușit să se impună ca titular la Deportivo Alavés și riscă chiar să rateze EURO2024, cel supranumit „Regele” a răbufnit, iar discursul său a ajuns dincolo de granițe. 
La cei 59 de ani ai săi, Hagi Sr. a avut numai cuvinte de laude, vorbind mai bine de un sfert de ceas despre calitățile fiului său și criticând mass-media pentru abordarea avută față de Hagi Jr., după părerea sa acesta fiind în primii trei jucători din România, în acest moment. La auzul discursului, fostul fotbalist scoțian Derek Ferguson a comentat situația, remarcând că Hagi este „extrem de vocal” și atrăgând atenția căi face mai mult rău, decât bine, prin declarațiile sale. 

„Are 25 de ani, lasă-l să ia decizii!”

„Tot ce știu este că tatăl lui Ianis este extrem de vocal. Chiar și în cazul băiatului meu, uneori mi se spune să îmi închid gura, pentru că cel mai bun lucru este să îți lași copilul să vorbească pe teren. La Alaves nu a jucat prea mult... Este un jucător talentat, dar nu sunt atât de sigur că ar fi genul pe placul lui Philippe Clement (n.r. antrenorul lui Glasgow Rangers). Am înțeles, Hagi senior vrea tot ce este mai bun pentru băiatul lui, dar uneori cred că este mai bine să stea undeva în spate. Este cariera băiatului, acum are 25 de ani, așa că nu este un tânăr. Este un tânăr matur, așa că lasă-l să ia decizii!”, a comentat fostul sportiv pentru „Ibrox News”. 
Împrumutat de la Glasgow Rangers la Deportivo Alavés, până la finele acestui sezon, Hagi Jr. consemnează o scădere a cotei de piață, ajunâng la 2,5 milioane de euro - cu un milion de euro mai puțin decât sezonul trecut. Din cele 29 de runde disputate în Primera División, Ianis Hagi a fost folosit în 18, oferind o pasă decisivă. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Planeta Radeanu jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net