„Duș rece”. România, egal cu Irlanda de Nord: încurcată de un jucător de Liga 3

Ultima actualizare:

România a obținut un rezultat de egalitate din meciul de pregătire cu Irlanda de Nord, disputat vineri, pe Arena Națională și încheiat 1-1. Mai departe, „tricolorii” lui Edi Iordănescu își îndreaptă atenția către un alt amical, programat marți, la Madrid, în compania Columbiei.

Dennis Man (stânga), autorul singurului gol (FOTO: Sportpictures)
Dennis Man (stânga), autorul singurului gol (FOTO: Sportpictures)

Cei care au deschis scorul au fost oaspeții, care n-au stat de șagă și au înscris, încă din minutul șapte, prin Jamie Reid, jucător aflat la debutul în naționala sa și angrenat abia în al treilea eșalon fotbalistic din Anglia. „Tricolorii” n-au așteptat prea mult și egalarea a venit în minutul 24, când Dennis Man a preluat în careu şi a tras hotărât, fără nicio șansă pentru portarul nord-irlandez Conor Hazard. Același Man și-a mai încercat norocul la poartă, în minutul 38, fără succes, însă. Repriza secundă a venit cu o scădere de ritm din partea ambelor echipe, iar mai departe „tricolorii” lui Edi Iordănescu își îndreaptă atenția către un alt amical, programat marți, la Madrid, în compania Columbiei.

„Am fost alții în toamnă, revenim cu picioarele pe pământ”

„Suntem supăraţi pentru că nu am reuşit să câştigăm. A fost un test benefic. Trebuie să ne trezim puţin! Ne-am ieşit puţin din ritm. Trebuie să fim conştienţi că n-am făcut o partidă bună şi că avem de muncit. Am fost alţii în toamnă! Acum, nu ştiu ce a intervenit... Aveam aşteptări mai mari de la noi, în această seară. E bine că a venit acest «duş rece» acum şi ne aduce cu picioarele pe pământ!”, a comentat Andrei Burcă.
Colegul său, Dennis Man, a fost mai optimist: „Ne doream să câştigăm acest meci, din păcate nu am reuşit, dar continuăm să muncim, suntem uniţi şi sunt sigur că pe viitor vor veni şi victoriile. Nu ne-am mai văzut de vreo trei luni şi se vede în joc. M-am simţit bine pe teren, am încercat să ajut echipa, sunt fericit că am înscris pentru că îmi lipsea golul la naţională. Continuitate la antrenamente şi munca de zi cu zi, nu am mai avut accidentări. Trec printr-o perioadă bună, am încredere. Nu mă interesează ofertele, sunt la Parma şi îmi doresc să promovăm în Serie A şi să continui să joc acolo, pentru că îmi ştiu colegii, ştiu persoanele din club, au încredere în mine şi le mulţumesc pentru asta. Pentru EURO2024 am încredere în colegii mei şi cred că vom face faţă cu brio, urmează să ne pregătim şi sunt sigur că o să facem meciuri bune la EURO 2024. Mulţi dintre noi nu ştim ce este un Campionat European. Probabil va fi un altfel de nivel, dar suntem jucători valoroşi şi am încredere că vom regla lucrurile şi vom merge acolo cu capul sus”, a declarat Dennis Man.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net