România, aproape de deznodământ: când se află ultima adversară de la EURO2024

Ultima actualizare:

Echipa națională a României își va afla, în curând, ultima adversară din grupa sa de la EURO2024, meciul decisiv urmând să fie disputat între Islanda și Ucraina.

România își va afla, în curând, ultima oponentă la Campionatul European (FOTO: Sportpictures)
România își va afla, în curând, ultima oponentă la Campionatul European (FOTO: Sportpictures)

Pe de-o parte, Islanda a dispus, joi seară, în deplasare, scor 4-1, de echipa naţională din Israel, în semifinalele play-off-ului pentru EURO 2024, în vreme ce Ucraina a fost victorioasă în fața Bosniei și Herțegovina, rezultat final 2-1. Finala dintre Ucraina şi Islanda se va disputa pe 26 martie, pe teren neutru, Ucraina fiind considerată gazdă.

„Tricolorii”, gata de amicalul cu Irlanda de Nord

Între timp, naționala României are două meciuri de pregătire, întâlnind Irlanda de Nord, vineri, de la 21.45, într-un amical care se va disputa pe Arena Națională, fiind televizat de PrimaTV. Estimările de prezență la partida indică peste 30.000 de spectatori care se vor aduna să-i vadă pe fotbaliștii lui Edi Iordănescu - până joi dimineață, se vânduseră aproximativ 25.000 de bilete online, iar șansele ca numărul lor să crească până la ora partidei sunt semnificative, dat fiind faptul că au fost scoase și fizic la vânzare, la casele de bilete de la stadion. România și Irlanda de Nord s-au întâlnit, până acum, de șapte ori, iar „tricolorii” mai au în program un duel împotriva Columbiei, programat marți, la Madrid.
Reamintim că EURO 2024 se va disputa între 14 iunie și 14 iulie, în Germania, iar naționala din România a fost repartizată în Grupa E a turneului, alături de Belgia, Slovacia şi câştigătoarea play-off-ului B, care se va afla săptămâna viitoare. România va debuta pe 17 iunie, contra câştigătoarei play-off-ului B, la München. Pe 22 iunie va avea loc meciul cu Belgia, la Köln, iar pe 26 iunie va întâlni Slovacia, la Frankfurt. Țara noastră va fi pentru a şasea oară la turneul final al Campionatului European, după ediţiile din 1984, 1996, 2000, 2008 şi 2016, cea mai bună performanţă reuşind-o în 2000 - sferturi de finală.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net