Daniel Niculae, săltat de „mascați”: „Are legătură cu arme și muniții”

Daniel Niculae n-are cea mai bună săptămână a lui, fiind săltat de „mascați”, joi dimineață și anchetat într-un dosar cu arme și muniții, potrivit oficialilor lui Rapid.

image

La scurt timp după ce clubul giuleștean a fost amendat cu 12.000 de euro, în urma meciului cu FCSB, Rapid a primit o veste surprinzătoare, președintele clubului fiind săltat, spre șocul tuturor. „Are legătură cu arme, muniții, chiar nu are sens! Chiar nu înţeleg despre ce poate să fie vorba. Eu ştiu că ultimul eveniment pe care l-am avut împreună a fost superb. Nu cunosc detalii, probabil vor apărea într-o perioadă foarte scurtă”, a afirmat acționarul majoritar Dan Șucu, potrivit AS. 

Percheziții la mai multe persoane din lumea fotbalului

Primele informații indică faptul că ar fi vorba despre un dosar penal de amploare la nivel național instrumentat de procurorii DIICOT, fiind aduși la audieri lideri de galerie de la Dinamo și Oțelul Galați, informează gsp.ro. „E vorba de materialele pirotehnice introduse de fanii Rapidului și se pare că aceștia ar fi avut parte ajutorul lui Daniel Niculae. Acesta e audiat de aproximativ o oră. A fost audiat și liderul galeriei Rapidului, Liviu Ungurean. Sunt vizați foarte mulți membri ai galeriei. Și se pare că la percheziții s-au găsit mai multe arme de foc și arme albe”, spune și Digi24.
Niculae a devenit președintele celor de la Rapid, în anul 2021, după ce s-a retras din activitate, în 2018. În cariera sa de jucător, Daniel Niculae a mai activat la echipe precum Extensiv Craiova, Auxerre, AS Monaco, AS Nancy, Kuban Krasnodar și Astra Giurgiu.
În plan sportiv, clubul pe care îl reprezintă Niculae se gândește serios la titlu, victoria categorică din fața FCSB-ului, 4-0, din ultima etapă a sezonului regulat relansând lupta pentru trofeul din Superliga României. 
Pentru a-i motiva pe fotbaliștii săi, formația antrenată de Cristiano Bergodi să aducă titlul în Giulești, după o pauză de 21 de ani, stabilind o primă pentru jucători, care se învârte în jurul sumei de 10.000 de euro de persoană.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net