Petrolul, schimbări în miez de noapte: ploieștenii și-au demis antrenorul

Petrolul Ploiești și-a încheiat socotelile cu antrenorul său în vârstă de 48 de ani, Florin Pîrvu, la scurt timp după înfrângerea suferită de prahoveni cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, vineri, 1-2, în ultima etapă din sezonul regulat al Superligii României de fotbal. 

Petrolul Ploiești s-a despărțit de antrenorul Florin Pîrvu (FOTO: Sportpictures)
Petrolul Ploiești s-a despărțit de antrenorul Florin Pîrvu (FOTO: Sportpictures)

„Ca urmare a unei decizii luate de comun acord, colaborarea dintre FC Petrolul Ploiești și antrenorul principal Florin Pîrvu a ajuns, astăzi, la final, la aproape un an și o lună distanță de la momentul în care tehnicianul prelua conducerea echipei noastre. Cu Florin Pîrvu pe bancă, cel care a dus mai departe munca unui alt petrolist, Nicolae Constantin, Petrolul a terminat stagiunea precedentă pe locul opt, iar în actuala ediție de campionat a avut un parcurs care a dat speranțe justificate pentru o calificare în play-off, cu victorii obținute în fața Rapidului, chiar în Giulești, contra campioanei en-titre, Farul Constanța, sau, în Bănie, împotriva Universității Craiova.

Bilanțul tehnicianului, 16 pe linie

În total, Florin Pîrvu i-a condus pe „lupi” în 48 de partide oficiale (45 în Superliga și trei în Cupa României), bilanțul său fiind de 16 victorii, 16 rezultate de egalitate și 16 înfrângeri.
Componența viitorului staff tehnic al echipei noastre va fi comunicată în perioada următoare, imediat ce aceasta va fi definitivată. Mulțumim, Florin Pîrvu! Mult succes mai departe!”
, este anunțul făcut de Petrolul Ploiești.
Prahovenii ocupă locul 10 în Superliga României, având un bilanț de șapte victorii, 14 remize și nouă înfrângeri, urmând să va intre în play-out cu 18 puncte - dat fiind că punctele se înjumătățesc și se apelează la rotunjire, acolo unde este cazul.
Distanța față de prima poziție direct retrogradabilă, ocupată de FC Voluntari, este de doar patru puncte. FCU Craiova 1948, echipa de pe prima poziție de baraj, are acum 31 de puncte, adică 16 după înjumătățire, însă mai are de jucat meciul cu Universitatea Craiova, duminică, de la 20.45, pe DigiSport, OrangeSport și PrimaSport. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net