Marcatorul României în amicalul cu Irlanda de Nord, dorit de 4 mari cluburi

Ultima actualizare:

Sezonul excelent pe care-l parcurge la Parma face din Dennis Man un subiect atrăgător în presa internațională și o „țintă” pentru marile cluburi de fotbal, care urmăresc îndeaproape evoluțiile atacantului de 25 de ani, ale cărui cifre în stagiunea curentă arată 13 goluri și șase pase decisive în 29 de meciuri.

Dennis Man ar putea ajunge în Serie A sau Bundesliga (FOTO: Sportpictures)
Dennis Man ar putea ajunge în Serie A sau Bundesliga (FOTO: Sportpictures)

Potrivit presei italiene, pe urmele românului s-ar afla cluburi precum AC Milan, Napoli, AS Roma și Borussia Dortmund. „Man, aurul Parmei: driblinguri și goluri pentru Serie A”, titrează „CalcioMercato”, care mai notează că „Parma se bucură de talentul lui Dennis Man, care a trecut de la investiție «exagerată» la bijuteria unui lot, care a adus echipa la un pas de revenirea în Serie A. Man este una dintre certitudinile echipei lui Fabio Pecchia, autorul unui sezon senzațional, care a atras atenția unor cluburi de top”.

Ar putea ajunge în Serie A sau Bundesliga

Estimat la o valoare de cinci milioane de euro de către Transfermarkt, Man ar avea toate șansele să ajungă fie la o formație de top în Serie A, fie în Bundesliga: „Dacă în ianuarie cluburi de calibrul lui Milan, Napoli și Roma erau interesate, promovarea în Serie A nu poate face decât să-i crească cota jucătorului. Contractul cu Parma expiră în 2025 și Borussia Dortmund îl are în vizor, dar clubul emilian lucrează la prelungirea contractului”. De la transferul la Parma, Man a înscris 24 de goluri și a oferit 11 pase decisive în 102 meciuri.
În materie de echipă națională, cel mai recent, Man a salvat situația amicalului dintre România și Irlanda de Nord, fiind autorul unui gol care a adus un egal, 1-1, pentru „tricolori”. Per total, acesta numără 20 de selecții la prima reprezentativă a țării noastre și nu mai puțin de șase reușite, în vară având marea provocare: EURO2024. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net