Ce s-a ales de Andrei Voica, finalistul MasterChef România 2015. Din ce a ajuns să facă bani

MasterChef România a deschis mereu porțile celor mai talentați concurenți în arta culinară. Cu toate că mulți dintre aceștia au plecat acasă cu marele premiu, unii dintre ei fie au continuat pe acest drum, fie s-au reorientat în carieră. Ce-i drept, pentru Andrei Voica, cel care a câștigat reality-show-ul în 2015, lucrurile au evoluat pozitiv. 

Andrei Voica, finalistul MasterChef România 2015
Andrei Voica, finalistul MasterChef România 2015

Finalistul MasterChef România 2015, bucătar la Euro 2024

Unul dintre cei mai buni bucătari ai emisiunii culinare MasterChef din anul 2015, Andrei Voica, a fost desemnat cu rolul de bucătar al echipei naționale de fotbal a României.

Totodată, acesta este și noul bucătar de la CSU Craiova. Andrei Voica îi ia locul lui Yalcin Cadâr, cel care a fost bucătarul echipei vreme de 20 de ani, dar care s-a stins din viață din cauza COVID-19, în anul 2021. Mirel Rădoi a fost cel care l-a propus pe Andrei Voica să fie noul bucătar de la CSU Craiova, conform informațiilor apărute în presă. 

Andrei Voica, transformare radicală în ultimii ani 

Bucătarul se bucură în prezent de o familie minunată și de multe reușite pe plan profesional. Ultimii ani l-au schimbat foarte mult pe Andrei Voica, devenind aproape de nerecunoscut, așa cum se vede din imaginile postate în social media. 

Andrei Voica / foto: Facebook
Andrei Voica / foto: Facebook

În trecut, acesta vorbea despre o veche pasiune de-ale sale: fotbalul. A practicat acest sport până la vârsta de 7 ani până la vârsta de 21 de ani și a ajuns în liga a doua. Din păcate, o accidentare l-a făcut să își încheie cariera înainte de vreme. În trecut, în cadrul unui interviu mai vechi, Andrei Voica mărturisea că pasiunea pentru bucătărie i-a fost insuflată de către mamă. 

„Mama mi-a insuflat pasiunea pentru bucătărie, iar tata – cea pentru fotbal. Tata e fost jucător al Craiovei Maxima. A vrut să joc fotbal și să ajung fotbalist. M-am apucat de fotbal la 7 ani. Eram talentat, o spuneau și antrenorii. Jucam mijlocaș, eram decar, căpitan de echipă”, a spus Andrei Voica pentru FRF TV

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Sistem PAtriot   exercitiu militar   Foto FAcebook MApn Lt  Radu Chirilă jpg
image
image
image
image
image
image
Banner mama Andreea Tonciu
banner bianca dragusanu png
image png
netflix pixabay jpg
bianca dragusanu dan capatos colaj instagram jpg
dani otil
nicu paleru jpeg
netflix pixabay png
image
actualitate.net
image
actualitate.net