Ce ar fi spus Mona Segall, după ce Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au „dezertat” la concurență: „Poate oricând să..”. Continuă războiul între trusturi

Continuă războiul între trusturi. Pro TV şi Antena 1 se luptă în instanţă, cea din urmă nu renunţă la scandalul cu chefii, mai ales după ce PRO TV a anunțat că Florin Dumitrescu, Sorin Bontea şi Cătălin Scărlătescu vor fi noii jurați de la „Masterchef”.

Ce le-ar fi spus Mona Segall chefilor în toamna anului trecut / foto: arhiva Click!
Ce le-ar fi spus Mona Segall chefilor în toamna anului trecut / foto: arhiva Click!

În urmă cu 2 săptămâni, Antena Group a depus la Tribunalul Bucureşti acţiuni în instanţă atât împotriva chefilor Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu, cât şi împotriva Pro TV. Războiul dintre cele două televiziuni a pornit de la faptul că PRO TV a „profitat” de plecarea celor trei bucătari de la „Chefi la cuțite” și a decis că Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu sunt formula ideală pentru a sta la cârma show-ului culinar „MasterChef”.

De altfel, producătoarea „Chefi la cuțite”, Mona Segall, deși Cătălin Scărlătescu a avut doar cuvinte de laudă la adresa ei, le-ar fi spus celor trei chefi încă din toamna anului trecut că „poate oricând să facă alții ca ei”, iar aceasta ar fi fost una dintre afirmațiile care au alimentat tensiunile dintre trusturi.

Antena 1 dorește alți chefi la „MasterChef”

Potrivit informațiilor oferite de cei de la paginademedia.ro, care au fost prezenți la unul dintre procese (cel împotriva lui chef Scărlătescu şi a Pro TV), se pare că Antena 1 își dorește ca „MasterChef” să nu se facă cu cei 3 chefi, ci cu alte persoane. De asemenea, după plecarea lui Cătălin Scărlătescu, postul a luat legătura cu licențiatorii MasterChef la nivel internațional, depunând și această discuție în instanță.

Avocata Pro TV a subliniat că nu există nicio relație contractuală între Pro TV și Antena 1 și că cele două emisiuni pot funcționa în paralel pe piață. Totodată, de cealaltă parte, avocata lui Cătălin Scărlătescu a argumentat că: „contractul lui cu Antena 1 a încetat la 31 decembrie 2023, iar contractul cu Pro TV a fost semnat pe 16 aprilie 2024”, subliniind că nu există o aparență a drepturilor reclamantei conform clauzei 3.3 din contract.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
Stefan Floroaica varianta jpg
netflix pixabay jpg
doinita oancea colaj instagram jpg
Banner Alexandru Gabriel Variu Insula de 1 milion
banner gabi badalau bianca dragusanu png
banner gabriela lucutar png
adela popescu si radu valcan instagram jpg
netflix pixabay png
image
actualitate.net
image
actualitate.net